Υπόβαθρο ουσιαστικής αλλαγής η αυτοκριτική, απαντά στον ΓΓ του ΑΚΕΛ ο ΚΕ

18:25 7/1/2014 - Πηγή: OnlyCY


Η αυτοκριτική ήταν και είναι το υπόβαθρο μιας ουσιαστικής αλλαγής, απαντά στον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Στυλιανίδης, προσθέτοντας ότι «η Κυβέρνηση Αναστασιάδη, μπροστά στο χάος που παρέλαβε, επιχειρεί με μεγάλες προσπάθειες να επαναφέρει τον τόπο σε τροχιά ανάπτυξης και αξιοπιστίας».

Σε γραπτή δήλωση, το απόγευμα της Τρίτης, ο κ. Στυλιανίδης τοποθετούμενος επί των αναφορών του ΓΓ του ΑΚΕΛ

σε ομιλία του, παρατηρεί ότι «είναι κατανοητό όταν μιλά κανείς μπροστά σε κομματικό ακροατήριο να μην έχει την απαιτούμενη διάθεση αυτοκριτικής», προσθέτοντας ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό στις τόσο κρίσιμες στιγμές που περνά ο τόπος.

«Άλλωστε η αυτοκριτική ήταν και είναι πάντοτε το υπόβαθρο μιας ουσιαστικής αλλαγής», συνεχίζει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος.

Περαιτέρω αναφέροντας πως «όταν γεγονότα είναι αδιάψευστα και μιλούν από μόνα τους, οποιαδήποτε άλλη επιχειρηματολογία είναι απλώς πλεονασμός», καταλήγει δηλώνοντας ότι τα πρώτα δείγματα, ήδη, είναι ενθαρρυντικά και ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει έχοντας τη βεβαιότητα ότι αυτός είναι ο μοναδικός δρόμος για τη λύτρωση του τόπου.

Keywords
Τυχαία Θέματα