Υπό κράτηση ο Ινδός για το εργατικό ατύχημα με θύμα 39χρονο στο Βασιλικό

18:00 26/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον 26χρονου από την Ινδία για διευκόλυνση των ανακρίσεων της αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας.

Όπως ανέφερε το πρωί ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας υπαστυνόμος Χρήστος Ανδρέου «χθες γύρω στις δύο το μεσημέρι 26χρονος από την Ινδία οδηγούσε εκσκαφέα σε εργοτάξιο στη περιοχή Βασιλικού και ασχολείτο με τη μεταφορά κομματιών και παλαιών σιδήρων. Την ίδια ώρα, 39χρονος από τις Φιλιππίνες βρισκόταν μεταξύ του εκσκαφέα και άλλου μηχανήματος. Φαίνεται ότι

κατά τη διαδικασία μεταφοράς και φόρτωσης των μετάλλων από τον 26χρονο Ινδό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 39χρονος κτυπήθηκε από τον εκσκαφέα με αποτέλεσμα να σφηνωθεί μεταξύ των δύο μηχανημάτων και να βρει ακαριαίο το θάνατο».

Ο 26χρονος Ινδός συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, το οποίο και εξέδωσε διάταγμα επταήμερης προσωποκράτησης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα