Υπ. Παιδείας: Μεμονωμένο περιστατικό που προβληματίζει ο ξυλοδαρμός μαθητή

15:37 29/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Προβληματίζουν τα όποια μεμονωμένα περιστατικά νεανικής παραβατικότητας στα σχολεία, αλλά μας κάνουν και πιο δυνατούς για να τα αντιμετωπίσουμε, ανέφερε σήμερα ο Υπουργός Παιδείας Γιώργος Δημοσθένους, σχολιάζοντας το ξυλοδαρμό μαθητή στο Γυμνάσιο Πολεμίου και τη σύλληψη δυο 15χρονων συμμαθητών του.

Σε δηλώσεις του από τη Λεμεσό, ο Υπουργός Παιδείας είπε πως έδωσε οδηγίες όπως επισκεφθούν τον μαθητή,

στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, λειτουργοί του Υπουργείου, ενώ θα επικοινωνήσει αργότερα και ο ίδιος με τους γονείς του.

Τέτοια μεμονωμένα περιστατικά, σημείωσε, δεν αποτελούν τιμή και ούτε χαροποιούν κανέναν και δεν πρέπει να επισκιάζουν τις εξαιρετικές πρακτικές που εφαρμόζονται στα σχολεία.

”Αντίθετα, μας προβληματίζουν και μας κάνουν πιο δυνατούς για να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους περιστατικά που μπορεί να συμβαίνουν σε οποιοδήποτε σχολείο”, συμπλήρωσε.

Ο κ. Δημοσθένους ανέφερε επίσης ότι, παράλληλα με την έρευνα της Αστυνομίας, κάνει τη δική του διερεύνηση και το σχολείο, ”σύμφωνα με τους κανονισμούς, για να ακολουθηθεί όλη η διαδικασία όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις”.

Εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητα του, πως πρόκειται για ένα περιστατικό ”το οποίο θέλω να πιστεύω ότι είναι μεμονωμένο και δεν θα διαταράξει όλα αυτά τα οποία προσπαθούμε να κτίσουμε και για τα οποία αγωνιζόμαστε καθημερινώς να προσφέρουμε στους μαθητές μας”.

Keywords
Τυχαία Θέματα