Υπ. Δικαιοσύνης: Καταδικαστέα η ρίψη πυροβολισμών εναντίον της οικίας του Α. Νεοφύτου

12:33 16/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ενέργειες όπως αυτή της ρίψης πυροβολισμών εναντίον της οικίας του Προέδρου του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου στην Αργάκα είναι καταδικαστέες και πλήττουν την ίδια τη Δημοκρατία, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου.

«Σίγουρα είναι μια καταδικαστέα πράξη που πλήττει και τη Δημοκρατία και τους θεσμούς και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να γίνει επιτρεπτή μια τέτοια ενέργεια, την οποία και εμείς ερευνούμε με πολλή προσοχή», είπε ο κ. Νικολάου.

Ερωτηθείς

αν έχει κάποια ενημέρωση από την Αστυνομία για το ποιοι θα μπορούσαν να κρύβονται πίσω από αυτή την ενέργεια, ο κ. Νικολάου απάντησε αρνητικά.

Σε ερώτηση κατά πόσον λαμβάνονται κάποια μέτρα για αποτροπή ανάλογων περιστατικών στο μέλλον, ο κ. Νικολάου είπε πως ούτε ο ίδιος ο κ. Νεοφύτου ζήτησε να έχει οποιαδήποτε περισσότερη ασφάλεια από αυτή η οποία του έχει πρόσφατα παραχωρηθεί.

Υπογράμμισε πως τα θέματα της ασφάλειας των αξιωματούχων του κράτους και των πολιτικών προσώπων, όπως και κάθε πολίτη, «είναι ζητήματα τα οποία απασχολούν καθημερινώς την Αστυνομία και εάν χρειαστεί θα ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα».

Επί του παρόντος, είπε, δεν κρίθηκε αναγκαία, ούτε ζητήθηκε, η παραχώρηση οποιασδήποτε επιπρόσθετης ασφάλειας στον κ. Νεοφύτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα