Β.Περρής: «Αν η Μενεγάκη ξεκινούσε σήμερα θα την έκοβαν αμέσως»

15:52 27/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

O  Βαγγέλης Περρής μίλησε στα «Κορίτσια για σπίτι» για την  Ελένη Μενεγάκη  και δήλωσε πως αν η παρουσιάστρια ξεκινούσε τώρα την καριέρα της θα την έκοβαν!

«Δεν νομίζω να της ταιριάζει ένα βραδινό show. Το βραδινό show έχει άλλους ρυθμούς… δεν μπορεί να είναι τόσο χαλαρό όσο μία μεσημεριανή εκπομπή… και το δυνατό της σημείο είναι η χαλαρότητα. Μπορεί να πάρει μία συζήτηση και να την πάει αλλού. Νομίζω ότι δεν θα της ταιριάζει» είπε χαρακτηριστικά για την Ελένη. Και συνέχισε: «Ξεκίνησε και ήταν τελείως outsider… Είχαν φέρει τον Νίκο Μαστοράκη, ο οποίος είχε απαυδήσει… ήταν μία χαμένη κοπέλα,

η οποία είχε συνηθίσει να λέει τόσα χρόνια τους αριθμούς». Ο Βαγγέλης Περρής δεν δίστασε να πει στη συνέντευξή του: «Έχει ένα τρομερό προτέρημα είναι πάρα πολύ όμορφη… ο φακός μπορεί να την δείχνει και να μην κάνει τίποτε άλλο… το κατάλαβε αυτή τη δύναμη».

Και πρόσθεσε: «Υπό σημερινές συνθήκες μπορεί ένα πρόσωπο σαν την Ελένη Μενεγάκη να εμφανιζόταν για δύο μήνες και να έκοβαν την εκπομπή γιατί δεν τα λέει» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα