Βολές Παπαδόπουλου κατά ΑΚΕΛ και Χριστόφια

12:14 15/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το ”αγκάθι” στη συνεργασία του ΔΗΚΟ με το ΑΚΕΛ είναι η πολιτική που ακολούθησε το ίδιο το ΑΚΕΛ και ο απερχόμενος Πρόεδρος Χριστόφιας κατά την τελευταία τετραετία, όπως αναφέρει ο Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, σε γραπτή του δήλωση – απάντηση στην ”πρωτοφανή επίθεση” -όπως ο ίδιος δηλώνει- του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ,

Αντρου Κυπριανού.

Αναφερόμενος στην πολιτική της Κυβέρνησης Χριστόφια, ο κ. Παπαδόπουλος δηλώνει ότι αυτή η πολιτική ”οδήγησε το Κυπριακό σε πλήρες αδιέξοδο και εγκλώβισε επικίνδυνα την πλευρά μας, καταβαράθρωσε την κυπριακή οικονομία και την οδήγησε στο κατώφλι του Μηχανισμού Στήριξης, κατέστρεψε τη μεγαλύτερη ενεργειακή υποδομή της χώρας, οδηγώντας στο θάνατο 13 συνανθρώπους μας και έφερε τον τόπο μας στη χειρότερη θέση από το 1974”.

”Τρόμος και πανικός θα με κυρίευε αν ήμουν μέλος του ΑΚΕΛ”, δηλώνει ο κ. Παπαδόπουλος, ”ακούγοντας το πρωί τον Γενικό Γραμματέα του, τον κύριο Αντρο Κυπριανού, να δηλώνει ότι δεν θα με ανεχθεί άλλο και να με χαρακτηρίζει ως το ‘αγκάθι’ στη συνεργασία του Δημοκρατικού Κόμματος με το ΑΚΕΛ”.

”Σε άλλες εποχές και σε καθεστώτα προσφιλή στον κ. Άντρο Κυπριανού”, συνεχίζει ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, ”θα ετοιμαζόμουν να περάσω την υπόλοιπη ζωή μου στη Σιβηρία”.

”Ευτυχώς όμως”, προσθέτει, ”ζούμε στο 2012 και, ως μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, είμαι υπόλογος μόνον στον κόσμο του Δημοκρατικού Κόμματος και όχι στο ΑΚΕΛ, ούτε στον κ. Αντρο Κυπριανού”.

”Εν πάση περιπτώσει”, απαντά ο κ. Παπαδόπουλος, ”ας αντιληφθεί επιτέλους ο κ. Αντρος Κυπριανού ότι ‘αγκάθι’ στη συνεργασία με το ΑΚΕΛ είναι η πολιτική που ακολούθησε το ίδιο το ΑΚΕΛ και ο απερχόμενος Πρόεδρος Χριστόφιας τα τελευταία 4 χρόνια”.

”Μια πολιτική, συνεχίζει στη δήλωσή του ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, ”που χαρακτηρίστηκε από κακούς χειρισμούς, επικίνδυνες υποχωρήσεις, λανθασμένες εκτιμήσεις, ξεπερασμένους δογματισμούς, πρωτοφανή αλαζονεία, υπέρμετρη κομματικοποίηση και συνεχείς μονομερείς ενέργειες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα