Τρίτος νεαρός ενώπιον Δικαστηρίου για ληστείες στην Πάφο

09:32 18/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

Προσάγεται σήμερα, εκτός απροόπτου, ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου 16χρονος, που συνελήφθη σε σχέση με ληστείες που διαπράχθηκαν τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου.

Για ληστείες ήδη βρίσκονται υπό κράτηση άλλοι δύο νεαροί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, της σύλληψης δύο νεαρών, που ήδη τελούν υπό οκταήμερη προσωποκράτηση, ηλικίας 16 και 17 ετών, προηγήθηκε καταγγελία από 21χρονο αλλοδαπό, ο οποίος στις 11 Αυγούστου, γύρω στις 1:30 τα ξημερώματα,

ενώ βρισκόταν πεζός σε δρόμο στην Κάτω Πάφο, σύμφωνα με την καταγγελία του, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα του πρόσωπα, τα οποία τον χτύπησαν και του πήραν το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και μια πιστωτική κάρτα.

Η αστυνομία χθες δια του εκπροσώπου Τύπου της στην Πάφο Νίκου Τσαπή ανέφερε πως ο τρόπος δράσης της ομάδας των συλληφθέντων ήταν ο ίδιος σε όλες τις περιπτώσεις.

Η ομάδα των συλληφθέντων, είπε, εντόπιζε θαμώνες νυχτερινών κέντρων στην τουριστική περιοχή της Κάτω Πάφου που κατανάλωναν οινοπνευματώδη ποτά, και κατά την αναχώρησή τους, εκμεταλλευόμενοι κάποια σημεία που δεν υπήρχε επαρκής φωτισμός, έκαναν την επίθεση, τους χτυπούσαν και έπαιρναν τα χρήματα που είχαν στην κατοχή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι η 5η οργανωμένη ομάδα που εξαρθρώνεται τους τελευταίους σχεδόν δύο μήνες στην Πάφο σχετικά με παρόμοιας φύσεως αδικήματα με τη βοήθεια του κοινού.

Keywords
Τυχαία Θέματα