Τραυματισμός αστυνομικού στην Πάφο από 31χρονο

09:32 5/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Γύρω στις 1.20 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ δύο μέλη της Αστυνομίας βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε χωριό της επαρχίας Πάφου, εντόπισαν ένα αυτοκίνητο να είναι σταθμευμένο δίπλα από εκσκαφέα στην άκρη του δρόμου.

Μόλις οι αστυνομικοί πλησίασαν το εν λόγω αυτοκίνητο και κατέβηκε ο συνοδηγός του περιπολικού για έλεγχο, ο οδηγός του αυτοκινήτου, ξεκίνησε με δύναμη σπινάροντας τα λάστιχα του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να κτυπήσει τον αστυνομικό στα πόδια και να τον παρασύρει στην άσφαλτο.

Αμέσως,

το περιπολικό ακολούθησε το πιο πάνω αυτοκίνητο, το οποίο και ανέκοψε σε μικρή απόσταση από το σημείο του συμβάντος.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε αργότερα, είναι 31χρονος κάτοικος της επαρχίας Πάφου, προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψής του, σπρώχνοντας τους αστυνομικούς.

Στη συνέχεια και αφού συνελήφθη, διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με ένδειξη 41μg αντί 22μg που είναι το επιτρεπτό από τον Νόμο όριο, ενώ ακολούθως, αρνήθηκε να δώσει δείγμα εκπνοής για τελικό έλεγχο αλκοτέστ.

Από έρευνα που έγινε στο όχημα του 31χρονου, εντοπίστηκαν στο χώρο αποσκευών του, δύο άδεια μπιτόνια τα οποία μύριζαν έντονα πετρέλαιο και μια συσκευή άντλησης πετρελαίου.

Στο εσωτερικό του οχήματος εντοπίστηκαν 6 τενεκεδάκια μπύρας, εκ των οποίων το ένα ήταν άδειο.

Ο 31χρονος τέθηκε υπό κράτηση, ενώ ο αστυνομικός που είχε κτυπηθεί στα πόδια, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του παραχωρήθηκε άδεια ασθενείας για δύο ημέρες.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Στρουμπιού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα