Τραγωδία: Κάηκε ζωντανός στο αυτοκίνητο του!

16:18 24/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα ο 66χρονος Γαβριήλ Γερολέμου από το Μάμμαρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 66χρονος έχασε τη ζωή του όταν το φορτηγό όχημα το οποίο οδηγούσε ο 44χρονος γιός του, Γερόλεμος Γερολέμου, στον κύριο δρόμο Λευκωσίας – Παλαιχωρίου παρά τη βιομηχανική περιοχή Εργατών, τυλίχτηκε στις φλόγες.

Tο δυστύχημα συνέβη γύρω στη 1.30 μ.μ. Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το όχημα σε κάποιο σημείο του δρόμου, άρχισε να φλέγεται από το μπροστινό μέρος, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε σε όλο το φορτηγό και σε μπάλες σανού που βρίσκονταν στο πίσω μέρος.

Ο

44χρονος οδηγός του οχήματος εξήλθε του φορτηγού όταν αυτό ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 66χρονος συνοδηγός, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή βρήκε το θάνατο εντός του οχήματος.

Ο 44χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως πολύ κρίσιμη.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστική Υπηρεσίας και στη συνέχεια διενεργήθηκαν εξετάσεις από μέλη της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Το φορτηγό καταστράφηκε ολοσχερώς από τη φωτιά.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα