Τραγικό! Γυναίκα έχασε τη ζωή της λίγες ώρες μετά τη γέννα του παιδιού της

21:14 11/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σοκ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας με τον θάνατο 34χρονης λεχώνας από την Ελλάδα λίγες ώρες αφού γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης καταγγέλλουν ιατρική αμέλεια.

Η 34χρονη Δήμητρα Μαναριώτη από την Ελλάδα, κάτοικος Λάρνακας, ήταν στην 35η εβδομάδα κύησης, και την περασμένη Παρασκευή μεταφέρθηκε από τον σύζυγό της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα με την όραση της.

Οι ιατροί που την

εξέτασαν έκριναν ότι η κατάσταση της ήταν πολύ σοβαρή και ζήτησαν να παραπεμφθεί επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού έκριναν ότι κινδύνευε η ζωή της.

Όλως παραδόξως όμως ο επι καθήκοντι ιατρός αρνήθηκε να συνεργαστεί όταν του ζητήθηκε παραπεμπτικό από το Μακάρειο Νοσοκομείο.

Ως εκ τούτου ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας, ο όποιος έδωσε σχετική εντολή και η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκωσία, όπου υποβλήθηκε σε καισαρική και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η λεχώνα παρέμεινε στην εντατική ενώ σήμερα στις 4 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς καταγγέλλουν ολιγωρία εκ μέρους του συγκεκριμένου ιατρού, ενώ έκθεση γεγονότων έχει ζητήσει ο εκτελεστικός διευθυντής του Νοσοκομείου Λευκωσίας ο όποιος θα ενημερώσει και τον υπουργό υγείας.

Τα ακριβή αίτια θανάτου της 34χρονης ενδεχωμένως να διαφανούν αύριο Τρίτη από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της.

Η αδικοχαμένη αφήνει πίσω της εκτός από το αγγελούδι της σύζυγο και άλλο ένα παιδί ηλικίας 6 ετών.

Keywords
Αναζητήσεις
κινδυνευσε το παιδι στη γεννα
Τυχαία Θέματα