Το ΤΕΠΑΚ απαγορεύει την πρόσβαση του προσωπικού του στο onlycy.com

19:05 20/10/2011 - Πηγή: OnlyCY

Το ΤΕΠΑΚ εδώ και καιρό έχει προβεί αυθαίρετα στην απαγόρευση του προσωπικού του να διαβάζουν την ιστοσελίδα μας.

Την ίδια στιγμή το ίδιο το ΤΕΠΑΚ μας αποστέλλει δελτία τύπου για να τα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας. Και ενώ η ιστοσελίδα μας κατά διαστήματα δημοσίευε άρθρα και δελτία τύπου του ΤΕΠΑΚ,

εντούτοις όταν αποστέλλαμε ενημερωτικό email στο ΤΕΠΑΚ ότι το δετλίο τύπου έχει δημοσιευτεί, αυτό ερχόταν πίσω καθώς οι servers του ΤΕΠΑΚ το σταματούσαν, το απαγόρευαν να παραδοθεί.

Ήδη έχουμε μιλήσει με αρμόδιο άτομο στο ΤΕΠΑΚ χωρίς να πάρουμε οποιεσδήποτε απαντήσεις. Μας είπε ότι ερευνά το θέμα ενώ μας ενημέρωσε ότι ο ίδιος παίρνει newsletters από διάφορα ενημερωτικά sites καθημερινά αλλά και ιστοσελίδες με προσφορές και αγορές χωρίς να υπάρχει ανάλογος χειρισμός εκ μέρους του ΤΕΠΑΚ.

Σήμερα, το ΤΕΠΑΚ μας έστειλε το πιο κάτω δελτίο τύπου για ενημέρωση.

Εμείς, όπως πάντα, ενημέρωσαμε ή προσπαθήσαμε να ενημέρωσουμε το ΤΕΠΑΚ ότι το δελτίο επρόκειτο να αναρτηθεί.

Αντί να μας πουν ευχαριστούμε, μας είπαν ότι το email μας ‘κόπηκε’ από τους servers τους. Δεν κόπηκε απλά αυτή τη δεδομένη φορά, αλλά υπάρχει μια γενική απαγόρευση, που εμείς δεν καταλαβαίνουμε.

Γνωρίζαμε για διάφορα σκάνδαλα στο ΤΕΠΑΚ που έχουν σχέση με κακοδιαχείριση και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Αλλά για τέτοιου είδους σκάνδαλα, ομολογουμένως δεν γνωρίζαμε.

Να απαγορεύεις την πρόσβαση σε όλες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες μπορώ να το καταλάβω. Διότι δεν επιθυμείς το προσωπικό σου να ενημερώνεται εν ώρα εργασίας.

Το να αποκόπτεις ΜΟΝΟ ΜΙΑ συγκεκριμένη ενημερωτική ιστοσελίδα, ενώ την ίδια στιγμή αφήνεις το προσωπικό σου να εισέρχεται σε άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες αλλά και ιστοσελίδες προσφορών και αγορών, αυτό δεν μπορούμε να το καταλάβουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα