Το “Πρωινό ΑΝΤ1″ εξακολουθεί να χάνει έδαφος ! Προβληματισμός στο Μαρούσι…

17:05 15/11/2011 - Πηγή: OnlyCY

Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός των πρώτων ημερών, σε σχέση με την πορεία του πολυσυζητημένου πρωινού τους στους πίνακες τηλεθέασης, έχουν αρχίσει σιγά-σιγά να σβήνουν από τα πρόσωπα των Αντεννικών. Και αυτό γιατί ; Γιατί όσο οι εβδομάδες προχωρούν, τόσο παγειώνει την πρωτιά του το Πρωινό Μou, αφήνοντας μάλιστα πολύ πιο πίσω το fresh Πρωινό ΑΝΤ1.

Και αυτό που τους ανησυχεί περισσότερο, δεν είναι το γεγονός ότι ο Χρήστος και η Σίσσυ έπονται του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης

Σκορδά, αλλά το ότι το Πρωινό ΑΝΤ1, δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμα σε ένα συγκεκριμένο σημείο και δείχνει να χάνει μέρα με την μέρα, διαρκώς έδαφος στους πίνακες τηλεθέασης, σύμφωνα πάτα με τις μετρήσεις της AGBNielsen.

Ετσι όπως καταλαβαίνετε ,ήδη , έχουν αρχίσει οι συσκέψεις και οι σχετικές… διεργασίες στο κανάλι, προκειμένου να βρεθούν τρόποι έτσι ώστε να ενισχυθεί η εικόνα του Πρωινού ΑΝΤ1 και φυσικά η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης. Εννοείται πως οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν έτσι εύκολα τα όπλα. Αλλωστε, εξακολουθούν να πιστεύουν απόλυτα και την νέα δομή την οποία έδωσαν στο πρωινό τους, αλλά και τον Χρήστο Φερεντίνο.

Αυτό που πιστεύουν είναι, πως πάνω απ ΄όλα χρειάζονται χρόνο για να μπορέσει να δέσει η ομάδα και για να υπάρξει μία δυνατή χημεία. Οπως επίσης πιστεύουν πως χρειάζεται και χρόνος για να τα καταφέρει μία εκπομπή και να γίνει καθημερινή πρωινή συνήθεια και παρέα για τον κόσμο.

Μετά απ ΄όλα αυτά, έτσι για την τηλεοπτική ιστορία να σας πω, πως και χθες η αναμέτρηση των δύο πρωινάδικων είχε σαν αποτέλεσμα να κόψουν πρώτοι το νήμα της τηλεθέασης  ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με ποσοστό 29,9% στο σύνολο, δημιουργώντας μία τεράστια απόσταση από τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σύσσυ Χρηστίδου, οι οποίοι κέρδισαν μόλις το 19,2%, ενώ στην τρίτη θέση ακολούθησε η Πόπη Τσαπανίδου και το “ΣΚΑΙ Τώρα” με 15,5%.

Δυνατά έκανε ,όμως, παιχνίδι το “Πρωινό Mou” και στα νεανικά κοινά, μιας και κέρδισε το 30,3%, την ώρα που το “Πρωινό ΑΝΤ1″ με πολύ κόπο και προσπάθεια κατάφερε να κόψει από την πίτα της τηλεθέασης ένα κομμάτι της τάξης του 18,5% και με την Πόπη Τσαπανίδου να φέρνει στον ΣΚΑΙ το άκρως ικανοποιητικό 16,5%.

Νάνσυ Νικολαΐδου

Keywords
Τυχαία Θέματα