Το πάρτι τελείωσε !Η επόμενη μέρα χωρίς χλιδή για τις “κοσμικές κυρίες” της Κύπρου!

12:10 2/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ταξίδια μιας μέρας στο Λονδίνο για ψώνια στο Knightsbridge, στην Αθήνα για μια βραδιά στον Αντώνη ή στην Αννα, καλοκαίρια αποκλειστικά στη Μύκονο και χειμώνες στην Ελβετία. Και μετά ήρθε η κρίση. Ξαφνικά το jet set της Μεγαλονήσου με τις χλιδάτες συνήθειες προσγειώθηκε απότομα σε μια πρωτόγνωρη,

βίαιη πραγματικότητα. Οι Maserati με τις κίτρινες πινακίδες και τα ανάποδα τιμόνια κλειδώθηκαν στα γκαράζ τους και οι υπερμεγέθεις Chanel παραχώθηκαν στις ντουλάπες. Το πάρτι τελείωσε.

Στο λόμπι του «Hilton Park» στη Λευκωσία ποτέ δεν ήσουν αρκετά καλοντυμένη για να ανταγωνιστείς τις Κύπριες που έρχονταν για να προπονηθούν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου – οι Κύπριοι λατρεύουν τα ξενοδοχεία. Τα συλλεκτικά Nike ή τα Isabel Marant sneakers τους έκαναν έναν χαρακτηριστικό θόρυβο πάνω στα μάρμαρα της εισόδου και δεν μπορούσες παρά να μην προσέξεις τις τεράστιες Balenciaga που κρατούσαν στα χέρια τους παραγεμισμένες με πανάκριβα καλλυντικά, φόρμες Juicy Couture και πετσέτες Ralph Lauren. Στα χέρια τους γυάλιζαν χρυσά ρολόγια, το μανικιούρ στα νύχια τους πάνω στο τιμόνι της Cayenne, του Hummer ή του Range Rover που οδηγούσαν έμοιαζαν άψογα και μόνο για τα μαλλιά τους γκρίνιαζαν γιατί το νερό στην Κύπρο, λένε, σε συνδυασμό με την υγρασία δεν βοηθάει να τα έχεις ωραία χτενισμένα. Οταν τελείωναν την προπόνηση, και δεν είχαν να πάρουν τα παιδιά από το English School ή το Grammar School, έδιναν ραντεβού όλες μαζί για το lunch break -ιεροτελεστία των Κυπρίων που σταματάνε το μεσημέρι κάθε δραστηριότητά τους- στο «Pralina» για μια σαλάτα και λίγο κρασί ή στο «Second Cup» για έναν latte. Το απόγευμα που άνοιγαν τα καταστήματα πέρναγαν από την μπουτίκ «Must» ή από την «Tiffany» στη Λευκωσία για να δουν την καλοκαιρινή συλλογή αξεσουάρ της Chanel ή να αγοράσουν ακόμη ένα φόρεμα του Herve Leger που ταιριάζει μόνο στα καλογυμνασμένα σώματά τους. Μέσα στη μέρα, στον καφέ, στο φαγητό, στα ψώνια ή κάποια φιλανθρωπική εκδήλωση, το σίγουρο ήταν ότι οι κοσμικές κυρίες της Κύπρου θα βρίσκονταν όλες μαζί. Το νησί είναι μικρό και τα κοσμικά hot spots μετρημένα.

Ελίνα Θεοδότου Παντρεύτηκε με νυφικό Vera Wang σε ένα γαμήλιο πάρτι-υπερπαραγωγή. Πήρε το βραβείο Gliss Style Award
και θεωρείται το πιο καλοντυμένο κορίτσι της Κύπρου για φέτος

Αλλωστε οι περισσότερες γνωρίζονται από τα παιδικά τους χρόνια. Κόρες επιχειρηματιών και πολιτικών, κορίτσια από «τζάκια» που εργάζονται στις οικογενειακές επιχειρήσεις και έχουν κάνει σημαντικές σπουδές κυρίως στην Αγγλία. Οι Κύπριες κυρίες των κοσμικών στηλών είναι στην πλειονότητά τους μορφωμένες και καλομεγαλωμένες.
Παρ’ όλα αυτά, στην κοσμική ζωή της Κύπρου υπήρχε χώρος και για δύο ξένες. Η Ροντίκα Καρογιάν λένε στην Κύπρο ότι είναι η πιο όμορφη από όλες τις κοσμικές κυρίες του νησιού. Μολδαβή στην καταγωγή, έφτασε στην Κύπρο πριν από 4 χρόνια περίπου για να παντρευτεί τον πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής και πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Μάριο Καρογιάν. Τα κουτσομπολιά λένε ότι γνωρίστηκαν στη Μολδαβία. Εκείνη ήταν ένα φτωχό κορίτσι που πουλούσε λαχανικά σε μια λαϊκή αγορά έχοντας ήδη στο ενεργητικό της έναν αποτυχημένο γάμο και έναν όμορφο γιο. Κι όμως, μέσα σε μόλις τέσσερα χρόνια η Ροντίκα, το κορίτσι από τη Μολδαβία, κατάφερε να είναι υποψήφια για το πολύ σημαντικό -για την κοσμική ζωή της Κύπρου- βραβείο της ομορφότερης Κυπραίας -αν και Μολδαβή-, ενώ είναι αυτή που έχει δει το πρόσωπό της στα εξώφυλλα των κυπριακών περιοδικών περισσότερες φορές κι από τις σταρ της τηλεόρασης. Τα κομψά παπούτσια της, οι πανάκριβες τσάντες της, τα εντυπωσιακά βραδινά της ρούχα είναι το απόλυτο αντικείμενο θαυμασμού στις κοσμικές στήλες της Κύπρου που αφιερώνουν σελίδες στο στυλ και την ομορφιά της. Η μόνη αρνητική στιγμή στο βιογραφικό της ιδιαίτερα αγαπητής Ροντίκα ήταν όταν κυκλοφόρησαν εκείνες οι φήμες στο νησί που υποστήριζαν ότι ο σύζυγός της διατηρούσε παράλληλο δεσμό με την «εθνική παρουσιάστρια» της Κύπρου Χριστιάνα Αριστοτέλους -λεγόταν κάποτε ότι ήταν αγαπημένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου- και ότι όταν το έμαθε η Ροντίκα επιτέθηκε στη νεαρή παρουσιάστρια για να τη χτυπήσει. Η φημολογία γρήγορα θεωρήθηκε πόλεμος λάσπης από τους πολιτικούς αντιπάλους του Καρογιάν, ενώ η ίδια η Ροντίκα απάντησε στους επικριτές της φορώντας ένα υπέροχο σμαραγδί μακρύ φόρεμα και ποζάροντας δίπλα στην Αριστοτέλους σε μια κοσμική εκδήλωση. Κάπως έτσι η νεαρή Αριστοτέλους -με την εύνοια πλέον της βασίλισσας της κοσμικής ζωής- ξεκίνησε να μπαίνει με μεγαλύτερη ευκολία στα μεγάλα σαλόνια. Φυσικά το υποτιθέμενο σκάνδαλο δεν θα μπορούσε να μη συνοδεύεται και από μια συνέντευξη της Ροντίκας, ποζάροντας και στο εξώφυλλο, σε κυπριακό περιοδικό με τίτλο μια ατάκα της ίδιας. «Η μόνη μου αντίζηλος είναι η πολιτική», είπε και ξεκαθάρισε τα πράγματα, ενώ συνέχισε να πίνει το ποτό της στο κοσμικό «Aperitivo» παρέα με τις κολλητές της φίλες, την τραγουδίστρια Στέλλα Γεωργιάδου που ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο νησί, τη σχεδιάστρια Στάλω Ηλία, αλλά και τη Γωγώ Μαστροκώστα που παρότι μετακόμισε πλέον στην Αθήνα εξακολουθεί να επισκέπτεται πολύ συχνά την Κύπρο για να δει την Ηλία. Μάλιστα οι δύο γυναίκες συνεργάζονται πλέον και επαγγελματικά, αφού η Γωγώ υπογράφει μια σειρά ρούχων ως σχεδιάστρια στην εταιρεία της φίλης και κουμπάρας της.


Μαρίτα Βασιλείου-Λάντα
Είναι αδελφή της τραγουδίστριας Αλέξιας και εργάζεται στην Κύπρο ως διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων. Λόγω της δουλειάς της η κοινωνική της παρουσία είναι πολύ έντονη

Το σχέδιο ρούχων και αξεσουάρ φαίνεται πως είναι αγαπημένο χόμπι των κοσμικών κυριών της Κύπρου. Εκτός από την ίδια τη Ροντίκα που σχεδιάζει μόνη της πολλά από τα ρούχα που φοράει, σχεδιάστρια μόδας και αξεσουάρ είναι και το αντίπαλον δέος της, η πανέμορφη, υπέρκομψη και πρώην υπερκοσμική Ραμόνα Φίλιπ-Τορναρίτη. Η σέξι Ρουμάνα συναγωνίζεται τη Ροντίκα σε αριθμό εξωφύλλων, ενώ τα δικά της «σκάνδαλα» αφορούν κυρίως τις δραστηριότητες του εκατομμυριούχου συζύγου της Χριστόφορου Τορναρίτη που είχε κατηγορηθεί για λαθρεμπόριο τσιγάρων αλλά και τα οn and off της σχέσης τους. Ο Τορναρίτης υπήρξε πρόεδρος του κυπριακού Ολυμπιακού και σήμερα έχει τη μοναδική βιομηχανία τσιγάρων στην Κύπρο που κάνει εξαγωγές σε χώρες της Μέσης Ανατολής, ενώ είναι μόνιμος καλεσμένος στις πολιτικές εκπομπές της κυπριακής τηλεόρασης εκφράζοντας τις απόψεις του συνήθως πολύ παραστατικά και με έναν μάλλον εκκεντρικό τρόπο (στο YouTube κυκλοφορεί ένα βίντεο όπου μιλάει για τις κυπριακές εκλογές φορώντας τον σκούφο του Αϊ-Βασίλη). Ο αδελφός του Νίκος Τορναρίτης είναι αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, επιβεβαιώνοντας ότι η Κύπρος είναι μικρή και το κουβάρι των ανθρώπινων σχέσεων εξαιρετικά πλεγμένο. Η εντυπωσιακή Ραμόνα, μετά την κρίση στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια, έκανε στροφή, λένε, περιορίζοντας τις κοσμικές παρουσίες της μόνο στα events που προωθούν τα κομψά δερμάτινα τσαντάκια που πουλάει, ενώ ασχολείται με το θέατρο, συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικές θεατρικές ομάδες. Πάντως το τζιπ της βρίσκεται αρκετές φορές σταματημένο έξω από το «Pralina», όπου τρώει συχνά με τον σύζυγό της όταν δεν είναι στη βίλα τους στον Πρωταρά ή με τις κολλητές της φίλες, την Ουκρανή δικηγόρο Αννα Χομένκο -στον γάμο τους με τον επιχειρηματία Κυριάκο Καραντώκη οι καλεσμένοι έτρωγαν macarons που έφτασαν στην Κύπρο από το Παρίσι- και τη Χριστίνα Αβραμίδου. Οι τρεις τους αυτοαποκαλούνται «οι τρεις σωματοφύλακες» της κυπριακής κοσμικής ζωής.


Γιώργος Θεοδότου
Εργάζεται στο marketing των υπεραγορών ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ της Κύπρου και θεωρείται ο πλέον περιζήτητος εργένης


Στο «Aperitivo» βλέπει κανείς όλη την κοσμική κίνηση της Κύπρου. Το πάρκινγκ μοιάζει με έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων

Η Ρουμάνα Ραμόνα και η Ουκρανή Αννα θεωρούνται από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες του νησιού, ωστόσο τον τίτλο τον έχουν ήδη επίσημα δύο Κύπριες: η Ελσα Αναστασιάδη -κόρη του νυν προέδρου της Κύπρου κ. Νίκου Αναστασιάδη- που πήρε φέτος το βραβείο Gliss Style Award και η προκάτοχός της Ελίνα Θεοδότου, κόρη του βασιλιά των κυπριακών σούπερ μάρκετ ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ. Η Ελσα Αναστασιάδη-Λούτσιου, δικηγόρος και μητέρα δύο παιδιών, λέγεται ότι είναι αυτή που σύστησε στις συμπατριώτισσές της τον Tom Ford και τον οίκο Lanvin, λανσάροντας λιγότερο κλασικούς σχεδιαστές. Φυσικά η ντουλάπα της είναι γεμάτη Chanel και μάλιστα όταν έγινε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του πατέρα της στις εκλογές φόρεσε ένα σακάκι του οίκου, ίδιο ακριβώς με αυτό που είχε φορέσει η Χίλαρι Κλίντον σε δική της πολιτική εκδήλωση. Την ημέρα των εκλογών πήγε να ψηφίσει μαζί με τα παιδιά της και τον εισαγωγέα αυτοκινήτων σύζυγό της, φορώντας ένα συγκλονιστικό λευκό σύνολο, επιλογή που την αποθέωσε για άλλη μια φορά στα μάτια των κοσμικογράφων και των στυλιστών.


Ελσα Αναστασιάδη
Η κόρη του Κύπριου προέδρου θεωρείται fashion icon στην Κύπρο, έχει σπουδάσει Νομικά στην Αγγλία και εργάζεται στο δικηγορικό γραφείο του πατέρα της. Ταξιδεύει πάρα πολύ συχνά στην Αθήνα

Μαζί με τη μικρότερη αδελφή της Ινώ, παντρεμένη με τον κατασκευαστή Γιάννη Μισιρλή, είναι δύο από τα πιο προβεβλημένα fashion icons του νησιού σε ανταγωνισμό με τις άλλες δύο fashionistas της Κύπρου, την Ελίνα Θεοδότου και τη μητέρα της Κάτια, το γένος Παπαέλληνα. Η Ελίνα είναι το απόλυτο it girl της Κύπρου. Τα πρωινά εργάζεται στα οικογενειακά σούπερ μάρκετ, ενώ τα βράδια θα τη βρει κανείς στα κοσμικά εστιατόρια «Zen» και «Nippon». Το καλοκαίρι κάνει μπάνιο στην πισίνα του «Meridien» και όταν δεν είναι στην Κύπρο βρίσκεται μάλλον στο σπίτι της οικογένειας στο Κολωνάκι, ή σε εκείνο του Παρισιού ή του Λονδίνου, τόπο συνάντησης της κυπριακής ελίτ όλο τον χρόνο. Το ίδιο σχεδόν πρόγραμμα έχει και ο αδελφός της Γιώργος. Ωραίος, γυμνασμένος και ένας από τους πιο πλούσιους εργένηδες στην Κύπρο, έχει απασχολήσει τα κυπριακά περιοδικά με τους έρωτές του με τα ομορφότερα κορίτσια του νησιού. Τελευταία του σχέση που τελείωσε μάλλον άδοξα ήταν αυτή με την Εβελυν Καζαντζόγλου που κατέβηκε στην Κύπρο για να δουλέψει ως παρουσιάστρια. Η σχέση, λένε οι φήμες, φαινόταν σοβαρή και είχε την έγκριση της αυστηρής οικογένειας Θεοδότου. Πάντως ο Γιώργος την ξεπέρασε τόσο γρήγορα όσο τρέχει η Lamborghini που οδηγεί.


Ραμόνα Φίλιπ-Τορναρίτη
Είναι ρουμανικής καταγωγής και νύφη του βουλευτή Νίκου Τορναρίτη, παντρεμένη με τον επιχειρηματία Χριστόφορο Τορναρίτη. Σχεδιάζει δερμάτινες τσάντες τις οποίες κρατάνε οι περισσότερες πλούσιες Κύπριες φίλες της

Ο γάμος της Ελίνας Θεοδότου πρόπερσι το καλοκαίρι ήταν ένα από τα πιο ακριβά κοσμικά γεγονότα του νησιού και απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι μάλλον και το τελευταίο. Η οικογένεια για να παντρέψει την κόρη της με τον Δήμο Μικελλίδη μετέτρεψε ολόκληρη την παραλία δίπλα στο παλιό «Sheraton» στη Λεμεσό σε νυχτερινό κλαμπ, βάζοντας μοκέτες πάνω στην άμμο έτσι ώστε τα λεπτεπίλεπτα Louboutin τακούνια των καλεσμένων κυριών να κινούνται άνετα ανάμεσα στα μπαρ που είχαν στηθεί για την περίσταση, ενώ η Αννα Βίσση κράτησε τους καλεσμένους μπροστά στο stage μέχρι πρωίας. Την επόμενη μέρα η οικογένεια Θεοδότου έκανε δωρεά στον Δήμο Λεμεσού μέρος του εξοπλισμού που χρησιμοποιήθηκε για τον υπέρλαμπρο γάμο. Βέβαια αυτό δεν ήταν αρκετό για να σταματήσουν οι φήμες που υποστήριζαν ότι η οικογένεια ξόδεψε περισσότερα από 500.000 ευρώ για το πάρτι – γεγονός που διέψευσε η νύφη όταν πια δεν είχε καμία σημασία. Ο γάμος είχε καταγραφεί πλέον ως ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα του νησιού. Περίπου τόσο μεγάλο όσο τα φιλανθρωπικά events που σχεδιάζει η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού της Κύπρου, Φωτεινή Παπαδοπούλου, χήρα του πρώην προέδρου της Κύπρου Τάσσου Παπαδόπουλου και κόρη της πανίσχυρης κυπριακής οικογένειας Λεβέντη. Η νύφη της, η Γιώτα Παπαδοπούλου, αποκαλείται στα κυπριακά περιοδικά «πριγκίπισσα» μετά τον γάμο της με τον «Πρίγκιπα Νικόλα της Κύπρου», τον γιο του Τάσσου Παπαδόπουλου και βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος από το 2006. Το σπίτι της οικογένειας Παπαδόπουλου στη Στράκκα, εντυπωσιακό και πολυτελές, έχει αποτελέσει συχνά σκηνικό φιλοξενίας σημαντικών φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που έχουν συγκεντρώσει την ελίτ των συζύγων επιχειρηματιών του νησιού που εμφάνισαν τα ολοκαίνουρια χρωματιστά Bottega Veneta και Hermes τσαντάκια τους και τα Alaia ή Missoni φορέματά τους αγορασμένα από τις πιο ακριβές μπουτίκ της Κύπρου, του Λονδίνου και της Αθήνας. Αλλά όχι πια. Τα τελευταία δύο χρόνια, και πολύ πιο έντονα τους τελευταίους μήνες, η ζωή των πλούσιων και διάσημων Κυπρίων φαίνεται ότι είχε αλλάξει. Τα χαμόγελα έμοιαζαν παγωμένα από τον φόβο γι’ αυτό που όλοι έλεγαν ότι θα έρθει. Ακόμη και οι πόζες στους φωτογράφους ήταν αμήχανες. Τα κοινωνικά καλέσματα μειώθηκαν, οι κοσμικές κυρίες κατέβηκαν με την ίδια βέβαια χάρη από τα Cayenne τους και αποφάσισαν να περνούν περισσότερες ώρες στα σπίτια ή τα γραφεία τους, η καθημερινότητα στριμώχτηκε. Το πάρτι τελείωσε και στην Κύπρο. Και τώρα ήρθε η ώρα να μετρήσουν κι εκεί τις ζημιές.


Ηβη Κυπριανού
Μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα στο Λονδίνο, την Κύπρο και τη Μύκονο και είναι από τις πρώτες που αγόρασαν διαμέρισμα στο υπερπολυτελές Olympic Residence. Την περασμένη Πέμπτη είχε τα γενέθλιά της αλλά δεν τα γιόρτασε λόγω των δραματικών εξελίξεων στην Κύπρο


Κάτια Θεοδότου
Είναι σύζυγος του επιχειρηματία Βάσου Θεοδότου και προέρχεται από την πανίσχυρη οικογένεια Παπαέλληλα. Θεωρείται από τις πιο σικ Κύπριες και διατηρεί στενή φιλία με τις κόρες του προέδρου Αναστασιάδη

Νόνη Κυπριανού
Η μητέρα της socialité Ηβης είναι σύζυγος του ιδιοκτήτη της AremisSoft, πολύ σημαντικής εταιρείας λογισμικού, εισηγμένης στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης. Της αρέσουν οι τσάντες Hermès και αγαπημένο της εστιατόριο είναι το «Zuma»


Ροντίκα Καρογιαν
Η Μολδαβή σύζυγος του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Μάριου Καρογιάν είναι από τις πιο αγαπητές γυναίκες στην Κύπρο, φοράει πάντα κομψά παπούτσια και κρατάει υπέροχες τσάντες, ενώ πολλά από τα ρούχα της τα έχει σχεδιάσει η ίδια


Προπόνηση στο «Hilton Park»
Στο λόμπι του ξενοδοχείου ποτέ δεν ήσουν αρκετά καλοντυμένη για να ανταγωνιστείς τις Κύπριες που έρχονταν
να γυμναστούν

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Keywords
χλιδή, κυπρος, χλιδή, juicy couture, ralph lauren, range rover, το νησι, vera wang, κυπρος εκλογες, tom ford, αθηνα, αννα, μυκονος, jet, set, chanel, hilton, nike, sneakers, balenciaga, cayenne, hummer, rover, english, school, σαλατα, cup, tiffany, style, βουλη, σταρ, στυλ, εταιρεία, ολυμπιακος, youtube, εκλογες, θεατρο, τζιπ, αλφα, μεγα, ελσα, award, ford, lanvin, fashion, icon, icons, girl, zen, nippon, καλοκαιρι, lamborghini, louboutin, stage, σταυροι, παραιτηση λεβεντη, hermes, missoni, ηβη, olympic, residence, βιογραφικο, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010, υπουργειο εσωτερικων, χρηματιστηριο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, βασιλικος γαμος, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.youtube.com, Καλή Χρονιά, εκλογες 2012, η ημέρα της γης, Ημέρα της μητέρας, θεμα εκθεσης 2012, νίκος αναστασιάδης, σχεδιο αθηνα, αλλαγη ωρας 2013, η ζωη ειναι ωραια, η ζωη, βιντεο, χωρες, αλφα, αξεσουαρ, γαμος, κυπρου, λονδινο, μεγα, μητερα, νησι, ντουλαπες, νυχια, ξενοδοχεια, ομορφια, περιοδικα, προγραμμα, ρουχα, ρολογια, σμαραγδι, σταρ, φημες, φιλια, φορεματα, ωρα, chanel, ford, hermes, icons, icon, juicy couture, nike, olympic, youtube, αγορα, αννα βισση, αννα, βιλα, βισση, βραδια, βρισκεται, φαγητο, γεγονοτα, γεγονος, γωγω, γραφεια, δεος, δερματινα, δικη, εγινε, ευρω, ειπε, εκθεση, ελβετια, ελινα, ελσα, εστιατορια, εσωτερικων, εταιρεία, ευνοια, ζωη, ζωης, υγρασια, ιδια, ιδιο, οικο, κινηση, κυπριακα, κουτσομπολια, κρασι, λαθρεμποριο τσιγαρων, λαχανικα, λευκωσια, λομπι, μαλλια, ματια, μηνες, μικρο, μολδαβια, μπανιο, νερο, νυφη, παντα, οικογενεια, ομορφη, παιδικα, παιδια, παπουτσια, παρισι, πεμπτη, πισινα, ραντεβου, σαλονια, σελιδες, σιγουρο, συζυγο, σειρα, σουπερ μαρκετ, σπιτι, σπιτια, στυλ, σουπερ, σχεδιο, τακουνια, τζιπ, τραγουδιστρια, τσαντες, φυσικα, φορα, χηρα, χριστινα, ψωνια, ωρες, award, αρναουτογλου, balenciaga, cayenne, εξαγωγες, εκπομπες, ερωτες, fashion, girl, γιωτα, style, hummer, ιδιαιτερα, english, jet, κορες, lamborghini, louboutin, lanvin, λευκο, μια φορα, missoni, μοιαζει, μπροστα, μυκονο, νυφικο, ομαδες, ποτο, ποζες, ralph lauren, range rover, residence, rover, school, set, sneakers, stage, σωματα, tom ford, τρωει, υπεροχο, vera wang, ξεκινησε, χερια
Αναζητήσεις
oikogeneia papaellina photos, κοσμικες κυριες
Τυχαία Θέματα