Το διαδίκτυο ενώνει τους φυλακισμένους με τον έξω κόσμο

09:57 7/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ένας νέος δικτυακός τόπος επιθυμεί να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ φυλακισμένων με τον έξω κόσμο.

Το site που λέγεται Meet-An-Inmate.com έχει λίστες με εκατοντάδες φωτογραφίες, κρατουμένων που επιθυμούν να μοιραστούν προσωπικές επιστολές με ανθρώπους που δεν είναι στη φυλακή.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι περισσότεροι από τους κρατούμενους είναι άνθρωποι όπως όλοι οι άλλοι. Ετοιμοι να «διασκεδάσουν» και «να δώσουν αγάπη». Η μόνη τους διαφορά είναι ότι έχουν διαπράξει κάποια αδικήματα.

Στο συγκεκριμένο

σάιτ, ο κάθε κρατούμενος έχει το δικό του προφίλ όπου εκτός από φωτογραφίες έχει και ένα κείμενο 250 λέξεων όπου δίνει πληροφορίες για τον εαυτό του. «Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν άπλετο χρόνο και περιμένουν με αγωνία να ακούσουν νέα από τον έξω κόσμο. Παρόλο που αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες είναι στη φυλακή δεν σημαίνει πως είναι κακοί. Η πλειοψηφία των κρατουμένων είναι άνθρωποι που είναι έξυπνοι, δοτικοί, σέξι, με πολύ πάθος και έντονα συναισθήματα», αναφέρει το σάιτ στις πληροφορίες του.

Φίλοι για μια ζωή: Η λίστα του Meet-An-Inmate.com περιλαμβάνει κρατούμενες όπως οι Carmen Lewis και Jamie Yoshimura. «Είμαι ένα κορίτσι γεμάτο αγάπη και πάθος. Μπορεί να βρίσκομαι σε λάθος μέρος αλλά έχω καλή καρδιά και ψυχή. Ακόμα και οι καλύτεροι άνθρωποι κάνουν λάθη», λέει η Lewis στο προφίλ της.

Η Jessica McKay που εκτίει την ποινή της για ανθρωποκτονία από τροχαίο λέει: «Μου αρέσει πάντα να χχαμογελάω»

Ο Cody Jonas λέει: «Ο ελεύθερος χρόνος που έχω στη φυλακή μου δίνει την ευκαιρία να κερδίσω την προσοχή σας»

Η Jenny Decoteau προσπαθεί να ωριμάσει από αυτό που της έχει συμβεί: «Αρνούμαι να παραδοθώ επειδή βρίσκομαι στη φυλακή. Θα προσπαθώ μέσα από δω να γίνω καλύτερος άνθρωπος»

Κάποιοι κρατούμενοι σαν τον Adam Hilder προωθεί μέσω του site τα χόμπι του και καλεί όποιον παίζει κιθάρα να παίξει μαζί του

«Ψάχνω να βρω κάποιον που να έχει χιούμορ και να είναι ευχάριστος», λέει η Stacey Solberg

«Εχω κάνει πολλά λάθη, αλλά σίγουρα έχω μάθει από αυτά», λέει ο Christian Ballou

Το χιούμορ είναι το πιο σημαντικό πράγμα για έναν άνθρωπο λέει η Jillian Cini

Keywords
Τυχαία Θέματα