Το CIΜ αντιπρόσωπος της Κύπρου στο BUSINET

12:52 19/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το CIM επιλέγηκε ως αντιπρόσωπος της Κύπρου στο BUSINET (Network International Business Schools), το οποίο ιδρύθηκε το 1996 με απώτερο σκοπό τη δικτύωση των Business Schools σε ένα παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον και αριθμεί πέραν των 100 μελών από 25 χώρες.

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για το CIM

που επιλέγηκε να είναι μέλος της οικογένειας του BUSINET. Η επιλογή του CIM αποδεικνύει περίτρανα για ακόμη μια φορά το χαρακτήρα του CIM ως ένα διεθνές Business School. Μετά από 35 χρόνια σκληρής και αθόρυβης δουλείας, το CIM είναι πλέον ένα από τα κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα στην Κύπρο και μέλος των πιο σημαντικών διεθνών οργανισμών που προάγουν το Μάρκετινγκ και τις Διοικητικές Επιστήμες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το CIM.

Η επίσημη ένταξη του CIM στο BUSINET έγινε κατά τη διάρκεια των εργασιών του ετήσιου συνεδρίου του NIBS που πραγματοποιήθηκε φέτος στη Μπρατισλάβα, Σλοβακία, 14-18 Νοεμβρίου.

Το CIM αντιπροσώπευσε ο Βοηθός Γενικός Διευθυντής Γιάγκος Χατζηγιάννης. Στο συνέδριο παρευρέθησαν πέραν των 300 συνέδρων που μελέτησαν διάφορες προοπτικές συνεργασίας για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των φοιτητών. Όπως αναφέρεται, ο κ. Χατζηγιάννης είχε την ευκαιρία να συζητήσει διάφορες προοπτικές συνεργασίας και να προάγει την Κύπρο ως ένα διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο.

Keywords
Αναζητήσεις
αντιπρόσωπος τρόικα κυπρου
Τυχαία Θέματα