Το 2014 να είναι καλύτερη χρονιά, ευχήθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ

16:26 10/1/2014 - Πηγή: OnlyCY


Την ευχή το 2014 να είναι μια καλύτερη χρονιά για τον τόπο και τον κυπριακό λαό, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, ο οποίος είπε πως το κόμμα του, ως κόμμα της Κυβέρνησης, πρέπει να παραμείνει στην πρώτη γραμμή και να συνεχίσει το δύσκολο αγώνα.
Απευθυνόμενος στα στελέχη και μέλη του κόμματος, κατά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του ΔΗΚΟ στη Λευκωσία, ο κ. Παπαδόπουλος είπε πως «παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να υπάρξουν αυτό

το χρόνο θα πρέπει συλλογικά όλοι μαζί να τις ξεπεράσουμε», προσθέτοντας πως δεν έχει καμιά αμφιβολία ότι θα συνεργαστούν ενωμένοι σε μια συλλογική προσπάθεια.

Εξέφρασε, επίσης, την αισιοδοξία του ότι αν συνεργαστούν όλοι μαζί θα μπορέσουν να συμβάλουν, ώστε να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να συμβάλουν στις προσπάθειες αναγέννησης της κυπριακής οικονομίας, αντιμετώπισης των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων, που δυστυχώς βιώνει σήμερα ο τόπος και ο λαός, αλλά φυσικά να συμβάλουν και στις προσπάθειες επίλυσης του εθνικού προβλήματος.
Τέλος, ευχήθηκε στα στελέχη και μέλη του κόμματος προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και μέσα από τη δική τους συλλογική προσπάθεια και παρουσία στο πολιτικό σκηνικό, να καταφέρουν να υπηρετήσουν το λαό, το κόμμα και την πατρίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα