Τηλεοπτικός καβγάς μεταξύ Μπακογιάννη και Σκουρλέτη

12:47 31/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη το πρωί ανάμεσα στην Ντόρα Μπακογιάννη και τον Πάνο Σκουρλέτη.

“Δέχθηκα απίστευτο πόλεμο ύβρεων επειδή αποκάλυψα ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν υπέρ κατηγορουμένων για τρομοκρατία”, υποστήριξε η κ. Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη αναφέρθηκε σε πρόσφατη δήλωση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ

κ. Γιαννόπουλου, ότι “ο Κουφοντίνας βοήθησε την Δημοκρατία γιατί η Δημοκρατία δεν είναι το τέλος της Ιστορίας αλλά το τέλος του πολιτικού συστήματος” υπέρ κατηγορουμένων. “Καλώ τον ΣΥΡΙΖΑ να πει ευθέως εάν καταδικάζει αυτές τις δηλώσεις”, είπε ο κα. Μπακογιάννη.
“Δεν μπορείτε να ενοχοποιείτε πολιτικά πολίτες όταν για την υπόθεση δολοφονίας από τον χώρο σας , του Τεμπονέρα από τον Καλαμπόκα, πήγαν βουλευτές της ΝΔ να καταθέσουν… μου σηκώνετε η τρίχα με την ολοκληρωτική και αντιδημοκρατική νοοτροπία σας”, απάντησε ο κ. Σκουρλέτης.
“Εσείς κύριε Σκουρλέτη τι κάνατε για να μην κλείσει η υπόθεση της Siemens; Η λάσπη δεν κολλάει πλέον, όταν ήσασταν στη Βουλή δεν είπατε λέξη. Τι έχετε να πείτε για τις δηλώσεις Γιαννόπουλου και Αγγελόπουλου;”, ρώτησε η κα. Μπακογιάννη ενώ ο κ. Σκουρλέτης απάντησε πως “είναι προσωπικές απόψεις”.
“Όλη αυτή την ώρα δεν καταδικάζετε αυτούς που έχουν βάψει τα χέρια με το αίμα 20 ανθρώπων”, συνέχισε η κα. Μπακογιάννη.
“Είναι απόλυτη κι προσωπική η καταδίκη μου για την τρομοκρατία. Οι δηλώσεις είναι προσωπικές που εκφράζουν αυτούς που τις έκαναν … Οι δηλώσεις σας έχουν άρωμα μυστικών υπηρεσιών”, είπε ο κ. Σκουρλέτης ενώ η κ. Μπακογιάννη είπε “είστε σε κατάσταση πανικού”…

Keywords
Τυχαία Θέματα