Θ.Πετρίδου:« Εγώ το θεωρώ εντελώς ντεκ*βλέ»!Η ακατάλληλη λέξη που εξόργισε τον Τ.Θεοδώρου!ΒΙΝΤΕΟ

21:50 28/10/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το έλα να δεις έγινε στην εκπομπή “Έχουμε και λέμε” με την Έλενα Ευσταθίου και τον Τάσο Θεοδώρου χθες το απόγευμα.
Η ψυχολόγος της εκπομπής Θέκλας Πετρίδου σχολιάζοντας ένα γράμμα που έλαβε από τηλεθεάτρια που είχε να κάνει με το ότι μια κοπέλα ερωτεύτηκε τον πρώην της φίλης της και δεν ήξερε τι να κάνει.

Επρόκειτο για ένα άνδρα ο οποίος στο παρελθόν δεν της έδινε σημασία για τον λόγο ότι είχε παραπανίσια κιλά και ήταν ατημέλητη.Τώρα που το κορίτσι μας πρόσεξε τον ευατό της και ανανεώθηκε ρωτούσε αν ήταν σωστό να βγει ραντεβού με τον πρώην μίας φίλης της.

Η ψυχολόγος της εκπομπής ξεχνώντας μάλλον ότι βρίσκεται στον αέρα και σε μια ώρα που σίγουρα πολλά παιδιά βλέπουν τηλεόραση έιπε την κακιά λέξη! Συγκεκριμένα έιπε: « Εγώ το θεωρώ εντελώς ντεκαβλέ να σου πει ο άλλος, ξέρεις όταν ήσουν παχιά δεν μου άρεσες και τώρα που αδυνάτισες μου αρέσεις πάρα πολύ»

Αυτό ήταν κάτι που ενόχλησε έντονα και ιδιαίτερα τον Τάσο Θεοδώρου, ο οποίος απολογήθηκε στους τηλεθεατές της εκπομπής για την ακατάλληλη λέξη που ακούστηκε από την Θέκλα Πετρίδου.

Η Θέκλα Πετρίδου με το που τέλιωσε η εκπομπή αναφέρθηκε για το συμβάν μέσω της προσωπικής της σελίδας στο Facebook.
Συγκεκριμένα έγραψε:

«Είναι φανερό πως ο Τάσος θέλει να φύγω από την εκπομπή. Θα προτιμούσα να μου το έλεγε ευθέως και όχι με παθητική επιθετικότητα. Τον ευχαριστώ για όσες φορές με κάλεσε. Εγώ είμαι ψυχολόγος, δεν είμαι show woman, θα επιστρέψω στην ησυχία μου και στους ανθρώπους μου. Το email μου, [email protected] είναι στην διάθεση όποιου θέλει να μου στείλει το γράμμα του και να του απαντήσω αφιλοκερδώς. Όπως άλλωστε έκανα πάντα….»

Ενώ ο Τάσος Θεοδώρου δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και της απάντησε μέσω Facebook:

Πιπέρι στο στόμα άλλη φορά Θέκλα μας πιπέρι!

Δείτε σχόλιο από την Θέκλα Πετρίδου λίγο πιο κάτω.

Keywords
Αναζητήσεις
θέλτα πετρίδου
Τυχαία Θέματα