Θετική εξέλιξη οι δηλώσεις Άσμουσεν, λέει ο Χ. Γεωργιάδης που σχολίασε και τις δηλώσεις Κατσουρίδη, Κυπριανού

17:14 11/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πολύ σημαντική και θετική εξέλιξη χαρακτήρισε τις δηλώσεις Άσμουσεν ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης που επιβεβαιώνουν ότι η Κύπρος μπορεί να προτάξει επιχειρήματα και να βρει στήριξη. «Απαιτείται εκ μέρους μας σοβαρότητα, υπευθυνότητα και διεθνής αξιοπιστία για να μπορέσουμε ακριβώς να υπηρετήσουμε και να εξασφαλίσουμε τα συμφέροντα της πατρίδας μας».

Η επανάκτηση της αξιοπιστίας μας θα θέσει τέρμα και σε εξωφρενικές αναφορές για κούρεμα καταθέσεων, πρόσθεσε λέγοντας ότι τέτοιο ζήτημα, «πολύ απλά, δεν υφίσταται». Ο κ. Γεωργιάδης εξέφρασε επίσης τη σύμφωνη γνώμη και την ικανοποίηση του ΔΗΣΥ για την απόφαση του Υπουργικού για κατάργηση του Εφοριακού Συμβουλίου. Αποτελούσε, είπε, και δική τους εισήγηση στις 100+1 προτάσεις του ΔΗΣΥ.

«Είναι βεβαίως πολύ περισσότερα αυτά που πρέπει να γίνουν για την αναδιάρθρωση του δημοσίου τομέα. Ο στόχος της δημιουργίας ενός νέου μοντέλου κράτους χωρίς περιττές δομές και με απλοποιημένες διαδικασίες αποτελεί κορυφαία δέσμευση του Νίκου Αναστασιάδη».

Απάντηση στον Ν. Κατσουρίδη

Σχολιάζοντας δηλώσεις του επικεφαλής του επιτελείου του υποψηφίου Προέδρου, Σταύρου Μαλά, Νίκου Κατσουρίδη, ο Χάρης Γεωργιάδης είπε ότι ο κ. Κατσουρίδης επιχειρεί να συγκρίνει και να ταυτίσει την διακυβέρνηση Χριστόφια-ΑΚΕΛ με τις κυβερνήσεις Κυπριανού, Βασιλείου και Παπαδόπουλου. «Καμία σύγκριση. Η παρούσα διακυβέρνηση είναι με διαφορά η χειρότερη που πέρασε ποτέ από τον τόπο μας. Αφήνει πίσω της ασφυκτικά αδιέξοδα και καμένη γη».

Απάντηση στον Α. Κυπριανού

Σχολιάζοντας δε σημερινές δηλώσεις του ΓΓ του ΑΚΕΛ, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι όσο περνούν οι μέρες, οι ηγέτες του ΑΚΕΛ επιβεβαιώνουν πως έχουν καταντήσει «κακέκτυπο του ΚΚΕ και των υπολοίπων δυνάμεων της περιθωριακής Ευρωπαϊκής αριστεράς».Εάν υπάρχει κάτι που θα φόβιζε πράγματι τους συμπολίτες μας, πρόσθεσε, θα ήταν το ενδεχόμενο παραμονής τους στην εξουσία. «Ευτυχώς για τον τόπο μας, τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται», κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα