‘Θέατρο του Παραλόγου’ οι συναντήσεις για τις προεδρικές

12:32 16/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι ”επειδή πολλά γράφονται, λέγονται και ψιθυρίζονται αυτές τις μέρες”, διευκρινίζει ότι ”δεν μετέχει σε προεκλογικά μαγειρέματα και παρασκήνια, ούτε σε παρασυναγωγές και μυστικές συναντήσεις” και κάνει λόγο για εξευτελισμό της προοπτικής του ενδιάμεσου χώρου.

”Από τη μία τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου δεν αντιμετωπίζουν από κοινού την πρόκληση του ΑΚΕΛ και από την άλλη φέρονται να συναντώνται μυστικά για να επιλέξουν υποψήφιο. Πρόκειται για σκηνές από θέατρο

του Παραλόγου”, αναφέρεται.

Εμείς προτείνουμε στα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, αναφέρουν οι Οικολόγοι, να οργανωθεί συνέδριο την Κυριακή 20 Μαΐου από αντιπροσώπους των τεσσάρων κομμάτων και οργανώσεων πολιτών και εκεί να επιλεγεί ο υποψήφιος από μια λίστα υποψηφίων που θα υποβάλουν τα κόμματα. Αυτήν την εισήγηση, σημειώνουν, προσπαθούμε να εξηγήσουμε σε συναντήσεις με τα άλλα κόμματα.

”Δεν κατανοούμε και δεν συμφωνούμε σ’ αυτό το παιχνίδι ονομάτων. Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτό το παιχνίδι που εκφυλίζει και εξευτελίζει την προοπτική του ενδιάμεσου χώρου και της Οικολογίας.
Προειδοποιούμε: Τα περιθώρια της ανοχής μας εξαντλούνται. Οι χειρότερες των προβλέψεων μας δυστυχώς επιβεβαιώνονται”, καταλήγει στην ανακοίνωση του, το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα