Τεράστιοι οι κίνδυνοι αν κρατικοποιηθεί ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα, δηλώνει ο Ομήρου

13:53 2/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Οι κίνδυνοι είναι τεράστιοι να εγκριθεί το δημόσιο χρέος ως μη βιώσιμο και ως μη διαχειρίσιμο, αλλά και υπάρχει επίσης μεγάλος κίνδυνος κρατικοποίησης ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος, το οποίο έτσι θα χάσει την ευελιξία του, με αποτέλεσμα να χάσει η Κύπρος το ρόλο που είχε ως ένα κέντρο χρηματοπιστωτικό δήλωσε από την Πάφο ο Πρόεδρος του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου

στο πλαίσιο περιοδείας του στην αγορά συνοδευόμενος από κλιμάκιο στελεχών.

Συρθήκαμε ως άβουλοι και μοιραίοι σ’ αυτή την διαδικασία του διαγνωστικού ελέγχου, με την Pimco να έχει τον αποκλειστικό λόγω έναντι αδρής αμοιβής , πρόσθεσε.

Ο κ Ομήρου διερωτήθηκε μάλιστα γιατί δεν υπήρξε συμβόλαιο και με την Black Roc από την αρχή για να γνωρίζει η Pimco ότι ο διαγνωστικός έλεγχος που διενεργεί θα είναι και υπό την παρακολούθηση και του ελέγχου της Black Rock. Γιατί συνέχισε, «υπήρξε αυτή η καθυστέρηση που όπως φαίνεται υπήρξε καθοριστικής σημασίας στο να επιβάλει ουσιαστικά η Pimco τις απόψεις της παρόλο που δεν έχει δοθεί ακόμα το τελικό κείμενο;».

Μαραζώνει η δημοτική αγορά της Πάφου

———————————————–

Την κυβέρνηση και τις δημοτικές αρχές να λάβουν μέτρα για την αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου της πόλης, κάλεσε από την Πάφο ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου , προσθέτοντας πως η αναζωογόνηση του εμπορικού κέντρου αποτελεί επείγουσα ανάγκη.

Ο Πρόεδρος του Κ.Σ. ΕΔΕΚ Γιαννάκης Ομήρου επισκεπτόμενος την δημοτική παραδοσιακή αγορά της Πάφου και το εμπορικό κέντρο της πόλης και συνομιλώντας με τους εμπορευόμενους της περιοχής και τους καταστηματάρχες, ανέφερε πως η δημοτική αφορά μαραζώνει.

The post Τεράστιοι οι κίνδυνοι αν κρατικοποιηθεί ολόκληρο το τραπεζικό σύστημα, δηλώνει ο Ομήρου appeared first on onlycy.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα