Συνωμοσία με τη “Χουριέτ”, καταλογίζει στο ΑΚΕΛ ο Τ. Μητσόπουλος

13:42 4/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για “συνωμοσία του ΑΚΕΛ με την τουρκική εφημερίδα `Χουριέτ` για να πληγούν πολιτικοί αντίπαλοι», μιλά ο Εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, Τάσος Μητσόπουλος.

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο κ. Μητσόπουλος ανέφερε πως “ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης

εκφράζει τη βαθιά του απογοήτευση για το πολιτικό επίπεδο και τις μεθοδεύσεις της Κυβέρνησης, του ΑΚΕΛ και του υποψηφίου του σχετικά με το πρόσφατο προπαγανδιστικό δημοσίευμα της `Χουριέτ`”.

“Τα όσα ακούσαμε και διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες αποτελούν μια επώδυνη επιστροφή σε ένα αμαρτωλό παρελθόν συνωμοσιών και χαλκευμένων ιστοριών, με στόχο να πληγούν πολιτικοί αντίπαλοι”, ανέφερε ο κ. Μητσόπουλος και πρόσθεσε: “Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε την Κυβέρνηση, το ΑΚΕΛ και τον υποψήφιό του Σταύρο Μαλά στον ολισθηρό δρόμο που έχουν επιλέξει”.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσόπουλο, “πέραν της πολιτικής ανηθικότητας που αποπνέει η συνωμοσία του ΑΚΕΛ με την τουρκική εφημερίδα, το ουσιαστικό ερώτημα που πρέπει να προβληματίσει τους πάντες είναι γιατί η τουρκική προπαγάνδα επέλεξε να πλήξει τον Νίκο Αναστασιάδη και γιατί βρήκε πρόθυμους συμμάχους στο ΑΚΕΛ και στον υποψήφιό του;”

“Την ώρα μάλιστα που ο Νίκος Αναστασιάδης απευθύνει έκκληση εθνικής ενότητας και συνευθύνης για τη διαχείριση και την υπέρβαση της οικονομικής κρίσης που δοκιμάζει την πατρίδα μας”, πρόσθεσε.

“Οι πολίτες”, κατέληξε, “αναμένουν έστω και τώρα το ΑΚΕΛ και ο υποψήφιός του να επιδείξουν την ελάχιστη πολιτική τόλμη. Να αναγνωρίσουν το λάθος τους και να απολογηθούν. Όχι στον Νίκο Αναστασιάδη, αλλά στην κυπριακή κοινωνία, που αξίζει καλύτερα και δικαιούται περισσότερα”.

Keywords
Τυχαία Θέματα