Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού: Καρναβαλιστικό ξεφάντωμα της Τσικνοπέμπτης

13:32 17/2/2012 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο καρναβαλίστικο ξεφάντωμα την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012 στο κεντρικό κατάστημα του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού. Ο Δήμαρχος Ανδρέας Χρίστου, ο Αντιδήμαρχος Σάββας Τσούπας, δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και οι ομάδα Κανταδόρων Λεμεσού ήταν οι κύριοι φιλοξενούμενοι του Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού.

Ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Νέαρχος Ιωάννου, μέλη της Επιτροπής και  υπάλληλοι του Οργανισμού καθώς και πλήθος πελατών υποδέχθηκαν τον Δήμαρχο και την συνοδεία του και διασκέδασαν με την συνοδεία των καντάδων. Δεν έλειψε φυσικά και η συνοδεία

των πατροπαράδοτων εδεσμάτων που μαζί με τις φουκούδες είχαν την τιμητική τους και θύμιζαν παλιές αγαπημένες εποχές όπου τα ήθη και τα έθιμα μας κυριαρχούσαν στην ζωή μας.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, μπροστά από το κατάστημα του Οργανισμού, στην οδό Γλάδστωνος από όπου πέρασε η πομπή με τον Βασιλιά καρνάβαλο υπάλληλοι του ΣΤΛ προσέφεραν κρασί και εδέσματα στους πολίτες και στους Καρναβαλιστές που βρίσκονταν εκεί.

Είναι γνωστό ότι το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού είναι ο κύριος χορηγός του Λεμεσιανού Καρναβαλιού όπως και πολλών άλλων εκδηλώσεων και γιορτών του Δήμου και σαν γνήσιος Λεμεσιανός Οργανισμός το  δεκαήμερο αυτό, συμμετέχει στις καρναβαλίστικες εκδηλώσεις ενεργά καλώντας τους πελάτες και τα μέλη του να περάσουν ένα ξέγνοιαστο δεκαήμερο.

Όλα τα καταστήματα του Οργανισμού είναι στολισμένα Αποκριάτικα και οι υπάλληλοι υποδέχονται τους πελάτες με καρναβαλίστικες ενδυμασίες αλλά και εορταστική διάθεση.

Τα δύο Σάββατα του Καρναβαλιού 18 και 25 Φεβρουαρίου, το τρενάκι που δώρισε το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Λεμεσού στο Δήμο μαζί με την «Παιδική Χορωδία Επιλογή Συνεργατικού Ταμιευτηρίου Λεμεσού» θα περιφέρεται στους δρόμους της πόλης προσφέροντας στους πολίτες χαρούμενες Καρναβαλίστικες Μελωδίες.

Καρναβαλιστείτε άφοβα λοιπόν!!!!! Καλές αποκριές !!!

Keywords
Τυχαία Θέματα