Συνεργασία «Όμιλος Λαϊκού» και ‘Procter & Gamble’

15:52 3/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Όμιλος Λαϊκού με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την εταιρεία “DIPLOMAT CYPRUS” η οποία  αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Procter & Gamble στην Κύπρο. Η νέα αυτή συνεργασία, εντάσσεται στον μακροπρόθεσμο στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου Λαϊκού για δημιουργία συνεργειών με απώτερο στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του. Η γκάμα των προϊόντων που θα διαχειρίζεται πλέον

ο Όμιλος Λαϊκού εκτός από τα τρόφιμα διευρύνεται και επεκτείνεται και στα μη τρόφιμα.

Η συμφωνία προϋποθέτει την διανομή πολύ γνωστών μαρκών παγκοσμίως όπως  Pampers, Always, Pantene, Gillette, Ariel, Fairy και άλλα, όλα με ηγετικό μερίδιο στις αγορές τους. Οι μάρκες αυτές είναι απαραίτητες για κάθε νοικοκυριό της Κύπρου μιας και καλύπτουν καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών. Η διανομή ήδη ξεκίνησε και το δίκτυο διανομής του Ομίλου θα εξυπηρετεί μικρές υπεραγορές, περίπτερα και συνοικιακά μπακάλικα. Η διανομή θα στηρίζεται στην καθημερινή εξυπηρέτηση, στην διαχείριση μιας πλήρους γκάμας προϊόντων της P&G καθώς και σε ανταγωνιστικές τιμές. Με δεδομένη την παρουσία 60 και πλέον χρόνων στην πώληση και διανομή του Ομίλου Λαϊκού με ηγετικά προϊόντα στην γκάμα του, η συνεργασία των 2 εταιρειών μόνο οφέλη μπορεί να προσφέρει στην αγορά.

Ο Όμιλος Λαϊκού, με πολυετή και επιτυχημένη πορεία στην Κύπρο, βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον και μετά από μια μακρά περίοδο ελλείψεων των προϊόντων της P&G από τα ράφια των καταστημάτων, διαθέτει την εμπειρία και την γνώση να επανατοποθετήσει δυναμικά τα προϊόντα της στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα