Συνέντευξη «χείμαρρος» της Ελίτας!Ποια διευθυντικά στελέχη “καρφώνει” για την αποχώρηση της από το Σίγμα!

09:04 8/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Αποκαλυπτική όσο ποτέ ήταν χθες το απόγευμα η Ελίτα Μιχαηλίδου στο Mega!

Η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος βρέθηκε ως η πρώτη καλεσμένη στην πρεμιέρα της νέας εκπομπής του Mega ”Εχουμε και λέμε”, με παρουσιαστές την Έλενα Ευσταθίου και τον Τάσο Θεοδώρου.
Για άλλη μια φορά η Ελίτα εμφανίστηκε on camera όπως έκανε επί μια βδομάδα στην εκπομπή της στο ΡΙΚ φορώντας την παραδοσιακή κυπριακή στολή. “Θέλω”

είπε “να επιστρέψω στην πραγματική Κύπρο”.Ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει το μισθό που λαμβάνει από το κρατικό κανάλι, που όπως ισχυρίστηκε είναι 2 100 ευρω.

Για πρώτη φορά η Ελίτα Μιχαηλίδου αποκάλυψε τους πραγματικούς λόγους που υπέβαλε την παραίτηση της από το ΣΙΓΜΑ ,μετά από χρόνια πετυχημένης συνεργασίας.
Η ίδια δήλωσε: “Αν ζούσε ο Άντης Χατζηκωστής θα τηρούσε το συμβόλαιο μου αλλά δυστυχώς δεν ήταν εκεί. Όταν ο Άντης έφυγε αυτοί οι δυο που βρέθηκαν στη θέση του δεν τήρησαν όσα συμφώνησα ήταν εντελώς παράλογοι”.

Ενώ πρόσθεσε:“Έβλεπα τα πάντα να ισοπεδώνονται , όλα όσα είχα πετύχει. Δεν διαπραγματεύτηκα τίποτε και πως να το κάνω αφού αυτοί οι δυο διευθυντές (του Σίγμα) πήγαιναν στα άλλα κανάλια και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποτρέψουν να βρω δουλειά, υπάρχουν μαρτυρίες για αυτά”.

Keywords
Τυχαία Θέματα