Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Λάρνακας 19χρονος με 1705 γραμμάρια κοκαϊνης (Upd)

10:13 21/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 11:30 Οκταήμερη προσωποκράτηση στον 19χρονο

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης εναντίον 19χρονου από τη Ρουμανία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης εισαγωγής ναρκωτικών, παράνομης προμήθειας ναρκωτικών από άλλο πρόσωπο, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Ο 19χρονος είχε φτάσει χθες γύρω στις 5.30 το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας μέσω Αθήνας

από το Άμστερνταμ και ύστερα από πληροφορίες που έλαβε η Αστυνομία, τον παρακολούθησαν και του έγινε έλεγχος στις αποσκευές του. Πακεταρισμένα σε τρεις ξεχωριστές συσκευασίες εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία ένα κιλό και 705 γραμμάρια ναρκωτικών, που από προκαταρκτικό έλεγχο φαίνεται να πρόκειται για κοκαΐνη.

Είδηση 10:11

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να προσαχθεί σήμερα 19χρονος, από χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης, ο οποίος συνελήφθη χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας μεταφέροντας στις αποσκευές του κοκαΐνη βάρους 1705 γραμμαρίων.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ύστερα από πληροφορίες που έλαβε η Αστυνομία, ο 19χρονος έφτασε χθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας με συγκεκριμένη πτήση από το εξωτερικό. Υστερα από παρακολούθηση έγινε έλεγχος στις αποσκευές του, όπου εντοπίστηκε ένα κιλό και 705 γραμμάρια ναρκωτικών και από προκαταρκτικό έλεγχο φαίνεται να είναι κοκαΐνη.

Τα ναρκωτικά βρίσκονταν σε τρεις ξεχωριστές συσκευασίες. Ο 19χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία και σήμερα θα οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για να ζητηθεί η προσωποκράτηση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα