Συνεχίζονται οι έρευνες για υποθέσεις ναρκωτικών και απόπειρας φόνου

15:02 28/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον 34χρονο ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση των 13 κιλών κάνναβης που θα αποστέλλονταν από τη Φρανκφούρτη, όπως και τους δύο νεαρούς για την απόπειρα φόνου στη Μουταγιάκα.
Σε ό,τι αφορά την υπόθεση των 13 κιλών κάνναβης, η Αστυνομία συνέλαβε ένα 58χρονο τελωνιακό λειτουργό και έναν 53χρονο εκτελωνιστή.

Όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης στο ΚΥΠΕ, χθες παρουσιάστηκε στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού ο 58χρονος που τελούσε υπό κράτηση

και εξασφαλίσθηκε διάταγμα προσωποκράτησης του για επτά ημέρες.
Πρόσθεσε ότι για την ίδια υπόθεση τελεί υπό κράτηση ακόμα ένα πρόσωπο που παρουσιάστηκε στο επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού στις 26 Φεβρουαρίου και είχε εξασφαλισθεί διάταγμα 8ήμερης προσωποκράτησης και ανέφερε ότι η Αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τον 34χρονο.

Σε ό,τι την απόπειρα φόνου, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι εκδόθηκαν από την ίδια μέρα εντάλματα σύλληψης για δύο πρόσωπα ηλικίας 22 και 23 ετών.
Πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα αξιολογήθηκαν διάφορες πληροφορίες και έγιναν αρκετές έρευνες προς εντοπισμό τους, ωστόσο ακόμα δεν έχουν εντοπιστεί.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ακόμα πως οι έρευνες συνεχίζονται με προτεραιότητα τον εντοπισμό των δύο υπόπτων.
Υπενθυμίζοντας τα υπό διερεύνηση γεγονότα, ο κ. Αγγελίδης ανέφερε πως η υπόθεση αφορά απόπειρα φόνου εναντίον 26χρονου, ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του με συνοδηγό 49χρονο, στη Μουταγιάκα, όταν δέχθηκε πυροβολισμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα