Σύλληψη ενός προσώπου για διάρρηξη κατοικίας σε χωριό της επαρχίας Πάφου

21:53 2/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Επ’ αυτοφώρο πιάστηκε διαρρήκτης μετά από διάρρηξη κατοικίας σε χωριό της Επαρχίας Πάφου.

Συγκεκριμένα στις 9:30 σήμερα το πρωί γυναίκα κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου ενώ έφευγε από την κατοικία της αντιλήφθηκε ένα άτομο να περιφέρεται ύποπτα, Αμέσως κάλεσε την Αστυνομία και στο μέρος μετέβη ένας αστυνομικός ο οποίος εντόπισε ένα πρόσωπο να κινείτο ύποπτα.

Όταν το εν λόγω πρόσωπο αντιλήφθηκε τον αστυνομικό του έπεσε η σιδερένια σκάλα που βρισκόταν έξω

από την οικία, και την οποία προηγουμένως είχε χρησιμοποιήσει και στην προσπάθεια του να διαφύγει του έπεσε ένα σακίδιο που κρατούσε, το σακάκι του και ένας κουμπαράς.

Ο αστυφύλακας τον καταδίωξε και παρόλο που ο δράστης του επιτέθηκε κατάφερε να τον ακινητοποιήσει σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Σε έρευνα που ακολούθησε η Αστυνομία εντόπισε στην κατοχή του δράστη διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και στο σακάκι του διάφορα χρυσαφικά που φαίνεται να κλάπηκαν από την οικία της παραπονούμενης.

Ο δράστης που πρόκειται για πρόσωπο ρουμανικής καταγωγής συνελήφθη το πρωί σήμερα για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση , για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής, κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, επίθεσης εναντίον αστυνομικού και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψή του και κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Η παραπονούμενη σε έλεγχο που διενήργησε στο σπίτι της αντιλήφθηκε πως ο δράστης της απέσπασε χρυσαφικά αξίας 1000 ευρώ , ένα κουμπαρά με 20 ευρώ και κέρματα των 10 ευρώ.

Στο μεταξύ ο αστυφύλακας διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε πως έφερε εκδορά τραχηλικής χώρας και κάκωση δεξιού πήχη καθώς και εκδορές εξωτερικής επιφάνειας του δεξιού γονάτου και έλαβε άδεια ασθενείας μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα