Σύλληψη 40χρονου για την έκρηξη σε φαρμακείο στην Πάφο

10:18 3/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ένα 40χρονο από την Γεροσκηπου συνέλαβε η αστυνομία ως ύποπτο σε σχέση με την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος έξω από φαρμακείο το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 40χρονος αρνείται κάθε ανάμειξη στην υπόθεση. Η αστυνομία προχώρησε στην έκδοση εντάλματος εναντίον του 40χρονου ιδιωτικού υπαλλήλου μετά από πληροφορίες και στοιχεία που συνέλεξαν οι εξεταστές της υπόθεσης και τα οποία τον συνέδεαν με υποθέσεις

απαιτήσεων για σκευάσματα άνευ συνταγολόγησης .

Από την έκρηξη, σύμφωνα με την αστυνομία, προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην αποθήκη του φαρμακείου. Από τις αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε ότι η έκρηξη οφειλόταν σε τοποθέτηση και πυροδότηση αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού χαμηλής ισχύος , σε συνδυασμό με εύφλεκτη ύλη.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου Νίκος Τσαπής η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, διενεργεί έρευνες και εξετάσεις ενώ παράλληλα αξιολογεί μαρτυρίες που έχει εξασφαλίσει.

Πρόσθεσε ότι από το σημείο της έκρηξης έχουν παραληφθεί διάφορα τεκμήρια τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Στην κατάθεσή της η ιδιοκτήτρια του φαρμακείου ανέφερε, σύμφωνα με τον κ Τσαπή , ότι δεν έχει οποιεσδήποτε υποψίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα