Συγκεκριμένες στρατηγικές για στήριξη του λαού ζητά η ΣΕΚ

10:15 3/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Τη χάραξη συγκεκριμένης πολιτικής για στήριξη του λαού τις δύσκολες ώρες που περνά ο τόπος ζητά η ΣΕΚ, η οποία σε ανακοίνωση αναφέρει ότι οι πολίτες έδειξαν πρωτοφανή ωριμότητα και υπευθυνότητα και από δω και πέρα “η πολιτεία θα πρέπει να εκπονήσει και να εφαρμόσει πολιτικές για στήριξη του τόπου, της οικονομίας και του λαού.”.

Στην ανακοίνωση η ΣΕΚ αναφέρει ότι πάνω από όλα και πρώτα από όλα θα πρέπει να περιορισθεί η ανεργία των

Κυπρίων και κάλεσε τον εργοδοτικό κόσμο να εργοδοτήσει Κύπριους. Αναφέρει ότι οι κοινοτικοί για να εργοδοτούνται θα πρέπει να κατέχουν πολύ καλά την ελληνική γλώσσα.

Καλεί επίσης όλους να αγοράζουν κυπριακά και ελληνικά προϊόντα ώστε να στηριχθεί η παραγωγή και οι ντόπιες επιχειρήσεις να κρατηθούν όρθιες.

Η ΣΕΚ καλεί εξάλλου την Κυβέρνηση να εφαρμόσει αμέσως πολιτικές για μείωση των επιτοκίων και του ηλεκτρισμού, καθώς επίσης και πολιτικές για πάταξη της φοροδιαφυγής, είσπραξη των ανείσπρακτων φόρων που συμποσούνται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και αύξηση της εθνικής παραγωγικότητας.

“Επείγει η ανάγκη για μια εθνική σταυροφορία που θα βγάζει τη χώρα από τα αδιέξοδα και σ’ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΣΕΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα