Στην ουκρανική αγορά στοχεύει η Πάφος

13:52 27/3/2012 - Πηγή: OnlyCY

Στην έκθεση UITT Kιέβου, Ουκρανίας συμμετέχουν αυτή την βδομάδα η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και ξενοδόχοι της Πάφου.

Στην έκθεση που διαρκεί τρεις μέρες, 28-30 Μαρτίου, η Πάφος συμμετέχει με δικό της εκθεσιακό χώρο που παραχωρεί δωρεάν ο ΚΟΤ. Η ουκρανική αγορά για την Πάφο, παρουσιάζει φέτος περεταίρω κινητικότητα, με το ενδεχόμενο διεύρυνσης συγκεκριμένων προγραμμάτων που αφορούν διακοπές στην Πάφο.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ,

ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Νάσος Χατζηγεωργίου ανέφερε ότι η ουκρανική αγορά είναι άμεσης προτεραιότητας και ο στόχος φέτος επικεντρώνεται στο να μετατραπεί η καλή προοπτική σε χειροπιαστή αύξηση της ροής των επισκεπτών στην Πάφο, αρχικά για την καλοκαιρινή σεζόν 2012 και μετά για τα επόμενα χρόνια.

«Μέσα από τις επαφές και συναντήσεις που έχουν διευθετηθεί με διοργανωτές ταξιδιών και άλλους επαγγελματίες θα εξεταστούν συγκεκριμένες προτάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη των προγραμμάτων διακοπών για Πάφο, ενώ μέσα από τη συνάντηση με συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία θα εξετασθεί το ενδεχόμενο αεροπορικής διασύνδεσης της Πάφου με την ουκρανική αγορά», ανέφερε ο κ. Χατζηγεωργίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα