Στη Μόσχα ο Πρόεδρος της Βουλής και κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία

13:11 3/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στη Μόσχα βρίσκεται ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου και η κοινοβουλευτική διακομματική αντιπροσωπεία, όπου θα πραγματοποιήσουν διήμερη επίσημη επίσκεψη στη Ρωσική Ομοσπονδία, ύστερα από σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Κρατικής Δούμας, Sergey Naryshkin.

Τον Πρόεδρο της Βουλής και τους Βουλευτές, οι οποίοι ταξίδεψαν σε οικονομική θέση, υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της Κρατικής Δούμας,

με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Ομάδας Φιλίας Ρωσίας-Κύπρου Adna Muzukaev αλλά και ο Πρέσβης της Κύπρου στη Μόσχα Πέτρος Κέστορας.

Το σημερινό πρόγραμμα του κ. Ομήρου και της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας περιλαμβάνει συνάντηση με το Ρώσο Υπουργό Ενέργειας Alexander Novak. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 16:30 (τοπική ώρα) στο Υπουργείο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούν οι βουλευτές Λευτέρης Χριστοφόρου, Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημοκρατικού Συναγερμού, Νίκος Κατσουρίδης, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος ΑΚΕΛ – Αριστερά – Νέες Δυνάμεις, Νεόφυτος Κωνσταντίνου, Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Δημοκρατικού Κόμματος, Γιώργος Βαρνάβα, Αντιπρόεδρος Κινήματος Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ, Δημήτρης Συλλούρης, Πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κόμματος και Γιώργος Περδίκης, Γενικός Γραμματέας Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών.

Keywords
Τυχαία Θέματα