Στη Λεμεσό η νέα σύλληψη για το τριπλό φονικό της Πάφου

15:52 28/4/2012 - Πηγή: OnlyCY

Το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της 24χρονης Τζούλιας Οπόροκ που ήταν έγκυος στον 4ο μήνα και της τρίχρονης κόρης της Βικτώριας, άρχισε να ξετυλίγει η Αστυνομία, μετά και τη σύλληψη ενός 29χρονου από την Επαρχία Λεμεσού, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που παρέδωσε το φονικό όπλο στον 29χρονο κομμωτή που κατηγορείται για τη δολοφονία.

Όπως ανέφερε από τη Λεμεσό ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, η Αστυνομία οδηγήθηκε στη σύλληψη

του με βάση μαρτυρίες και η εμπλοκή του στην υπόθεση σχετίζεται με ”ενέργειες οι οποίες έγιναν πριν τη διάπραξη του εγκλήματος”.

Κληθείς να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες ότι ο 29χρονος είναι το πρόσωπο που προμήθευσε τον φερόμενο ως δράστη με το όπλο, ο κ. Αγγελίδης είπε πως αυτό διερευνάται από την Αστυνομία, σημειώνοντας παράλληλα πως ”με βάση το γεγονός ότι βρισκόμαστε στις ανακρίσεις, στο παρόν στάδιο δεν μπορούν να λεχθούν περισσότερα λόγω και της σοβαρότητας της υπόθεσης και των εξελίξεων”.

Ο 29χρονος, συνέχισε, βρίσκεται υπό κράτηση και αναμένεται να ανακριθεί εντός της ημέρας και αναλόγως, θα αποφασιστεί κατά πόσο θα ζητηθεί η έκδοση διατάγματος κράτησης του.

Εξάλλου, ερωτηθείς για την υπόθεση των στημένων ιπποδρομιών, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας ανέφερε πως οι επτά ύποπτοι που τελούν υπό κράτηση, θα οδηγηθούν αύριο εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου για να ζητηθεί η ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους, καθώς οι έρευνες συνεχίζονται.

Όσον αφορά το άλογο που εντοπίστηκε νεκρό στην Επαρχία Λεμεσού και στις εξετάσεις που γίνονται για να διαπιστωθεί κατά πόσο σχετίζεται με την υπόθεση, ο κ. Αγγελίδης είπε πως αναμένονται τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων και μέχρι στιγμής δεν μπορεί να αναφερθεί κάτι περισσότερο.

Keywords
Αναζητήσεις
triplo foniko sti lemeso
Τυχαία Θέματα