Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό με τρεις τραυματίες -Εγκληματική η αμέλεια του οδηγού, λέει η Τροχαία (Upd)

09:50 29/3/2014 - Πηγή: OnlyCY


Είδηση 14:00

Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, με υπερβολική ταχύτητα και παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη ο 27χρονος, το όχημα του οποίου συγκρούστηκε βίαια με αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο νεαρές κοπέλες, μια εκ των οποίων νοσηλεύεται σε κρισιμότατη κατάσταση στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Όπως δήλωσε ο αξιωματικός δυστυχημάτων της τροχαίας Λεμεσού, Αιμίλιος Καφάς, από μαρτυρίες που εξασφάλισε η τροχαία, φαίνεται ότι ο οδηγός “επέδειξε κατάφορη και εγκληματική αμέλεια”, καθώς

παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και εμβόλισε κυριολεκτικά το όχημα που οδηγούσε 23χρονη, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί και να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό της ίδιας και της 26χρονης συνοδηγού.

Τόσο οι δυο κοπέλες όσο και ο 27χρονος μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός βρισκόταν οριακά υπό την επήρεια αλκοόλ.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της 23χρονης, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Λευκωσίας, όπου τοποθετήθηκε στον αναπνευστήρα. Μεταξύ άλλων, η άτυχη 23χρονη διαπιστώθηκε πως υπέστη υποσκληρίδιο αιμάτωμα, αιμορραγική θλάση εγκεφάλου και πολλαπλά κατάγματα σε όλο της το σώμα.

Η 26χρονη συνοδηγός νοσηλεύεται σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση στο νοσοκομείο Λεμεσού, φέροντας μεταξύ άλλων ρήξη ύπατος και θλάση πνεύμονα, ενώ ο 27χρονος υπέστη διάσειση και νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς τελεί υπό σύλληψη.
Είδηση 9:16
Τρία νεαρά άτομα, ένας 27χρονος, μια 23χρονη και μία 26χρονη, τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στις 1.50 τα ξημερώματα.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 27χρονο, στον οποίο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης, με αρχική ένδειξη 29 μιλιγκράμ και τελική 27.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 23χρονη, με συνεπιβάτη 26χρονη, στη διασταύρωση με την οδό Ανδρέα Αραούζου, η οποία ελέγχεται από φώτα τροχαίας.

Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο κοπέλες ανατράπηκε κι ακινητοποιήθηκε, ενώ το αυτοκίνητο του 27χρονου κτύπησε σε μεταλλικό φωτιστικό πάσσαλο κι ακινητοποιήθηκε.

Οι δυο κοπέλες εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας για να απεγκλωβιστούν. Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ότι η 23χρονη ήταν σε κρίσιμη κατάσταση και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Η 26χρονη τραυματίστηκε επίσης σοβαρά, αλλά η κατάσταση της κρίνεται εκτός κινδύνου και κρατείται για νοσηλεία στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Επίσης ελαφρά τραυματίστηκε ο 27χρονος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λεμεσού και τελεί υπό σύλληψη.

Η τροχαία Λεμεσού διερευνά τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα