Σημαντικές πρωτοβουλίες Δήμου Πάφου για στήριξη άπορων μαθητών

08:12 12/12/2012 - Πηγή: OnlyCY

Σημαντικές πρωτοβουλίες αναλαμβάνει ο Δήμος Πάφου προς στήριξη των άπορων μαθητών. Ο Δήμος Πάφου αποφάσισε να μην πραγματοποιήσει φέτος την εκδήλωση υποδοχής του νέου χρόνου και μέρος των χρημάτων που θα δαπανούνταν για τη διοργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης θα προσφερθεί σε 300 άπορους μαθητές των εκπαιδευτηρίων της Πάφου .

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως το ποσό που θα καταβάλλονταν για την διοργάνωση της εκδήλωσης υποδοχής του νέου χρόνου , θα διατεθεί στους Συνδέσμους γονέων Δημοτικών, Γυμνασίων και

Λυκείων της πόλης της Πάφου .

Ο Σάββας Βέργας εξέφρασε την ελπίδα, όπως με αυτό τον τρόπο, οι οικογένειες αυτές να καλύψουν μέρος των αναγκών τους σε τρόφιμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και άλλα είδη.

Επίσης , ο Δήμος Πάφου μετά από πρωτοβουλία του υπαλληλικού και εργατικού προσωπικού ακυρώνει και την προγραμματισμένη για τις 4 Ιανουάριου ετήσια συνεστίαση του προσωπικού και μέρος της δαπάνης για την χοροεσπερίδα θα διατεθεί στο δημοτικό κοινωνικό παντοπωλείο.

Εξάλλου ο Δήμαρχος Πάφου παρέλαβε επιταγή ύψους 750 ευρώ , ποσό το οποίο συγκεντρώθηκε από την διοργάνωση Δείπνου και δόθηκε ως εισφορά εκ μέρους της Τεκτονικής Στοάς Κινύρας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Δημοτικού Παντοπωλείου Πάφου.

Keywords
Τυχαία Θέματα