Σε ποιόν είπε ο Γιώργος Τσαλίκης “Παίρνεις τ’ αρχ….α μου”! Τι εκνεύρισε τον τραγουδιστή; ΒΙΝΤΕΟ

12:07 14/8/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται για καλοκαιρινή περιοδεία στην Κύπρο.

Ένας από τους σταθμούς του ήταν και η  Πάφος και  το Loft Club . Αφού τραγούδησε τις μεγάλες του επιτυχίες ,κάποια στιγμή άρχισε να λέει μια κρητική μαντινάδα. Το τι μπινελίκι έπεσε δεν περιγράφεται! Όλοι ξέρουμε πως όλες οι κρητικές μαντινάδες έχουν καυστικό χαρακτήρα και ο Γιώργος Τσαλίκης συνυνίζει να λεει της μαντινάδες από το Caramela και να χαλάει

ο κόσμος!

Ο κόσμος που βρισκόταν στο μαγαζί έδειχνε να το διασκέδαζε όσο τίποτα καταχειροκροτώντας τον τραγουδιστή!

Να αναφέρουμε πως ο Γιώργος Τσαλίκης θα βρίσκεται για άλλη μια χειμερινή σεζόν στο Caramela, που ήμαστε σίγουροι πως θα σκίσει για άλλη μια φορά!

Δείτε το βίντεο:

Η  καλοκαιρινή του περιοδεία  στο νησί μας είναι  sold out! Αύριο15 Aυγούστου ο Γιώργος Τσαλίκης θα εμφανιστεί στο Bliss Bar στον Πρωταρά, μαζί με τον  Dj  Νίκο Σουλιώτη , που σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν θα πέφτει καρφίτσα!

Το  event  διοργανώνουν οι: MHNS Productions και   η ομάδα του Γιώργου Χρυσοστόμου (Incanto Nightlife Events) μια νέα ομάδα που μπήκε δυναμικά στον χώρο με σκοπό να αφήσει το στίγμα της.Η συγκεκριμένη ομάδα έχει την στήριξη πολλών Ελλήνων καλλιτεχνών.

Όταν ένας TOP διασκεδαστής συναντάει ένα TOP DJ, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι ΜΟΝΟ ΕΝΑ. Η απόλυτη διασκέδαση. Τετάρτη 15 Αυγούστου στο Bliss Bar στην καρδιά του Πρωταρά, ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Νίκος Σουλιώτης υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά.

Διοργανωτές: INCANTO Nightlife Events & MHNS Productions

Εισιτήρια προπωλούνται
Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων
Για κρατήσεις και πληροφορίες στο:97714271 & 99729852
For Online tickets: www.soldout-tickets.com.cy

Χορηγοί: Onlycy.com,Famous Grouse, Stolichnaya Vodka,Red Bull, RECITAL Θέαμα και Πολιτισμός.
Χορηγός επικοινωνίας: Zenith FM
Warm up Set: Andy Gregs

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα