ΡΤΚ και ΔΚ ετοιμάζονται για πρόωρες «εκλογές» στα κατεχόμενα

12:47 12/11/2012 - Πηγή: OnlyCY

Για «εκλογές» ετοιμάζεται το Ρεπουμπλικανικό Τουρκικό κόμμα (ΡΤΚ) και σύμφωνα με την Γενί Ντουζέν (που πρόσκειται σε αυτό) το θέμα αυτό συζητήθηκε στην επαρχιακή διάσκεψη του ΚΕΕ στην κατεχόμενη Μόρφου.

Ανακοίνωση του κόμματος αναφέρει ότι στη σύσκεψη συζητήθηκαν και οργανωτικά θέματα σημειώνοντας πως το ΡΤΚ πρέπει να είναι έτοιμο ανά πάσα στιγμή για πρόωρες «εκλογές», τόσο «γενικές», όσο και «τοπικές» και τονίσθηκε πως πρέπει να επιταχυνθούν οι εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Ο πρόεδρος της επαρχιακής επιτροπής

του ΡΤΚ, Μπουρχάν Ερασλάν ανέφερε ότι το κόμμα πρέπει να είναι έτοιμο για πρόωρες «εκλογές» και γι’ αυτό το λόγο ήθελαν τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις του κόσμου. Στόχος τους, τόνισε, είναι να γίνουν πρώτο κόμμα στην «επαρχία» Μόρφου.

Παρουσιάστηκε επίσης, προστίθεται, σημείωμα που ετοιμάστηκε από τα κεντρικά γραφεία του ΡΤΚ.

Εξάλλου, στις 16 Νοεμβρίου το τ/κ Δημοκρατικό κόμμα (ΔΚ) του Σερντάρ Ντενκτάς θα πραγματοποιήσει μεγάλο υπαίθριο συλλαλητήριο στην κατεχόμενη Κερύνεια για να καταδικάσει την πολιτική του Ιρσέν Κιουτσιούκ. Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο, η εκδήλωση θα παρουσιαστεί ως η πρώτη προεκλογική συγκέντρωση, ενώ σημειώνεται πως εδώ και καιρό ο Σερντάρ Ντενκτάς επισκέπτεται χωριά και καλεί το κοινό να είναι έτοιμο για πρόωρες «εκλογές» .

Keywords
Τυχαία Θέματα