Προβλήματα των σχολείων της Λάρνακας συζήτησαν Σχολική Εφορία και ΑΚΕΛ Λάρνακας

17:47 31/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα που αφορούν τα σχολεία της Λάρνακας ήταν το αντικείμενο συνάντησης που είχε σήμερα αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ Λάρνακας, με επικεφαλής την Επαρχιακή Γραμματέα Χρυστάλλα Αντωνίου, με τη Σχολική Εφορεία της πόλης.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λάρνακας αναφέρεται ότι «από τα πιο σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν ήταν το μέλλον του χώρου του Διανελλείου Γυμνασίου που μετά από την ανέγερση του

καινούργιου Γυμνασίου έπαψε να λειτουργεί ως σχολείο. Αναφέρθηκε επίσης ότι ο αριθμός των παιδιών που φοιτούν στα διάφορα σχολεία της Λάρνακας παρουσιάζει μείωση λόγω υπογεννητικότητας και επειδή έχουν φύγει αρκετοί ξένοι μαθητές».

Συζητήθηκαν επίσης «ζητήματα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχολεία, με κυριότερο αυτό της αντισεισμικής βελτίωσης του Δημοτικού Σχολείου Καλογερά, αφού έχουν σταματήσει οι εργασίες, του Ευρυβιαδείου Γυμνασίου και των Δημοτικών Σχολείων Δροσιάς (Κύκλος Α’) και Αγίου Λαζάρου Α΄».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση κατά τη συνάντηση «χαιρετίστηκε η λειτουργία του μουσικού σχολείου στην επαρχία Λάρνακας και έγινε ενημέρωση για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για λειτουργία του αθλητικού σχολείου στο Λύκειο Αγίου Γεωργίου».

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ «ανέλαβε να προωθήσει σειρά ζητημάτων δηλώνοντας τη στήριξη της προς τις προσπάθειες που καταβάλλει η Σχολική Εφορεία Λάρνακας».

Keywords
Τυχαία Θέματα