Προκήρυξη για Ακτινοθεραπευτικό Κέντρο και Κέντρου Πόνου

15:12 6/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Δημοσιεύτηκε σήμερα στην Επίσημη Εφημερίδα της Δημοκρατίας, η προκήρυξη για τη «Μελέτη, Κατασκευή και Συντήρηση Ακτινοθεραπευτικού Κέντρου και Κέντρου Πόνου στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας», σύμφωνα με ανακοίνωση του Προέδρου του ΕΛ.Α-ΖΩ Χρίστου Ανδρέου.

“Ένας αγώνας 10 χρόνων δικαιώνεται, όχι για μας αλλά για τους καρκινοπαθείς μας. Επιτέλους, οι καρκινοπαθείς μας θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν την ιατρική υπηρεσία που οι ίδιοι επιθυμούν ανάμεσα στα Κρατικά Ογκολογικά Λευκωσίας

και Λεμεσού και του ΟΚΤΚ”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κ. Ανδρέου.

Προσθέτει πως “εμείς πάντοτε αγωνιζόμασταν και για τα δυο Κρατικά Ακτινοθεραπευτικά, κάποιοι Λεμεσιανοί, δυστυχώς, ήθελαν να γίνει αυτό της Λεμεσού αλλά με καμιά δύναμη δεν ήθελαν να γίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας”.

Όπως υποστηρίζει ” οι τρεις σύνδεσμοι καρκινοπαθών, που συμμετέχουν και στο Δ.Σ. του ΟΚΤΚ, δεν αγωνίζονταν για το σύνολο των καρκινοπαθών αλλά για τα μονοπώλιο του ΟΚΤΚ. Επίσης, εμείς πάντοτε λέγαμε ότι το ΟΚΤΚ πρέπει να συνεχίσει το έργο, όχι όμως να εκμεταλλεύεται τις κρατικές χορηγίες για να διατηρεί παράνομο μονοπώλιο”, αναφέρει.

“Εμείς αγωνιστήκαμε με εντιμότητα και με πραγματική αγάπη για το συνάνθρωπό μας καρκινοπαθή, κάποιοι όμως θεώρησαν ότι ο καρκίνος είναι πηγή πλουτισμού. Ελπίζω να συνέλθουν και να δώσουμε τα χέρια για το σύνολο των καρκινοπαθών μας, δεν υπάρχουν δικοί μας και δικοί τους, υπάρχει ο άνθρωπος”, σημειώνει ο κ. Ανδρέου.

Keywords
Τυχαία Θέματα