Προκαλεί Πασχαλιάτικα: Έλληνας παρουσιαστής γλύφει ολόγυμνος το παγωτάκι του!

16:22 5/5/2013 - Πηγή: OnlyCY

Όταν πριν κάτι μήνες έγραφα για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή, τον Θοδωρή Σταθόπουλο και τις χορευτικές ικανότητές του, σε gay στέκι, το αγόρι βγήκε και απάντησε στο site της Κουτσελίνη λέγοντας: «Δεν ενοχλήθηκα που ο κύριος Γουμενίδης ανέβασε το θέμα, αυτή είναι η δουλειά που κάνω τώρα. Με ενόχλησε που ο κύριος Γουμενίδης δεν μπήκε στον κόπο να με ρωτήσει τι ακριβώς κάνω και έγραψε ό,τι είδε από τις φωτογραφίες και με πείραξε και το κλείσιμο του ρεπορτάζ, όπου έγραφε: “Τι να πεις. Ο καθένας, όπως μπορεί, βολεύεται!!!”.

Σεβαστό. Αυτή τη φορά ρε γίγαντα με τις εικόνες μου ανέβασες στο Facebook πόσα τηλέφωνα πρέπει να σε πάρω; Για πες; Και να σε ρωτήσω τί; Τι γεύση έχει το παγωτό ή πόσες προβολές κάνεις για να διατηρείς τα οπίσθια σου;

Να ρωτήσω για την καθ” όλα αντρική πόζα ή για το «ο καθένας όπως βολεύεται»; Έλα με τις υποκρισίες σου….Ο χρόνος μαρτυρά πολλά. Εσένα μάλλον σου αρέσει να ποζάρεις γυμνός και να τρως παγωτάκι…Άλλοι το τρώνε και δροσίζονται και άλλοι ζορίζονται. Σεβαστή η διαφορετικότητα στην αντίληψη ζωής που έχει ο καθένας. Αλλά μη μας κοροϊδεύεις!

Του Νάσου Γουμενίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα