Προγραμματίζεται συνάντηση Αναστασιάδη-Κάμερον στο Λονδίνο

14:29 5/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Στο Λονδίνο θα βρίσκεται από τις 14 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης όπου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον Βρετανό Πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη βρετανική πρωτεύουσα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα δώσει δημόσια διάλεξη στο Ελληνικό Παρατηρητήριο του London

School of Economics, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 18.30, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του LSE.

Τη διάλεξη, με θέμα “The true story about the geopolitical role of Cyprus: David or Goliath?», θα προλογίσει ο καθηγητής Kevin Featherstone.

Την ίδια ημέρα, στις 08.00 το πρωί ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης, ο οποίος θα συνοδεύει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, θα μιλήσει στο Chatham House, με θέμα «Gas and stability in the Eastern Mediterranean: Prospects for the Region,” σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Chatham House, το οποίο στεγάζει το Royal Institute of International Affairs.

Στο Λονδίνο αναμένεται να ταξιδεύσουν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και οι Υπουργοί Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης και Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα