Προειδοποιούσε για την οικονομία για χρόνια απαντά ο ΔΗΣΥ στον Αναπληρωτή ΚΕ

19:22 31/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο ΔΗΣΥ είναι ο πρώτος που μίλησε για βαριές ευθύνες των τραπεζών, αλλά και αυτός που προειδοποιούσε εδώ και χρόνια για την κατάσταση των δημόσιων οικονομικών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δημοκρατικός Συναγερμός, απαντώντας στις δηλώσεις του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου Χρίστου Χριστοφίδη.

«Αυτοί που φέρουν ακεραία την ευθύνη είναι η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ. Αυτοί που με τις αλόγιστες δαπάνες τους μετέτρεψαν τα πλεονάσματα

σε τεράστια ελλείμματα. Αυτοί που δεν προσπάθησαν καν να θωρακίσουν την οικονομία την ώρα που τη φόρτωναν με το βάρος της χωρίς όρους αποδοχής του κουρέματος των ελληνικών ομολόγων. Αυτοί που όταν ο ΔΗΣΥ προειδοποιούσε τον κατηγορούσαν ως κινδυνολόγο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Κυβέρνηση και ΑΚΕΛ, προσθέτει, αντί να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους, προσπαθούν να τις μετακυλήσουν σε άλλους.

«Αντί να ασχοληθούν έστω και τώρα με τη διακυβέρνηση του τόπου, είτε παραθερίζουν στο εξωτερικό είτε εκτοξεύουν ανυπόστατες επιθέσεις και ψεύδη εναντίον των πολιτικών τους αντιπάλων. Εχουν καταστεί επικίνδυνοι για τον τόπο», αναφέρεται.

Καλεί τέλος τους κυβερνώντες αντί να προκαλούν να απολογηθούν στον κυπριακό λαό «γιατί μέσα σε 5 χρόνια, η Κυβέρνηση του ΑΚΕΛ έχει σχεδόν διαλύσει ό,τι με κόπο κτίστηκε τα τελευταία 50 χρόνια».

Keywords
Τυχαία Θέματα