Πραγματοποιείται αύριο στην Κύπρο το Συνέδριο του IDC

10:05 17/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πραγματοποιείται στην Κύπρο το Συνέδριο του Διεθνούς Συμβουλίου Λιμενεργατών (IDC).

Σε ανακοίνωσή της, η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ – ΠΕΟ αναφέρει πως το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στα Αναπαυτήρια της ΠΕΟ, στα Περβόλια της Λάρνακας.

Στην εναρκτήρια σύνοδο, που θα γίνει αύριο στις 09:30 θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Γενικός Γραμματέας

της ΠΕΟ Πάμπης Κυρίτσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αρχής Λιμένων Χρύσης Πρέντζας, ο Γενικός Συντονιστής του IDC Ισπανός Anatolin Goya, ο Συντονιστής της Ευρωπαϊκής Ζώνης του IDC Γάλλος Anthony Tetard και ο Γενικός Γραμματέας της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ Άθως Ελευθερίου.

Στο συνέδριο θα κατατεθεί η Έκθεση Δράσης της Ευρωπαϊκής Ζώνης για τον περασμένο χρόνο, θα συζητηθούν θέματα ασφάλειας και υγείας στα λιμάνια, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενεργάτες κ.α.

Επίσης, θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν την ευρωπαϊκή πολιτική στα λιμάνια και η πορεία του Ευρωπαϊκού κοινωνικού διαλόγου, ενώ αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τις ενέργειες και τα μέτρα που θα πάρει το IDC, σε ζητήματα στρατηγικής, καθώς και σε Ευρωπαϊκά προβλήματα και εργατικές διαφορές.

Στο συνέδριο πρόκειται να συμμετάσχουν πέραν των 70 αντιπροσώπων, που εκπροσωπούν εργαζόμενους από 20 ευρωπαϊκά λιμάνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα