Πραγματοποιείται αύριο η Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Αμμοχώστου

11:24 20/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Παρουσία του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργου Λακκοτρύπη, του Ε/κ διαπραγματευτή Ανδρέα Μαυρογιάννη, Βουλευτών, Δημάρχων, της ηγεσίας του ΚΕΒΕ και εκπροσώπων της τοπικής Αυτοδιοίκησης πραγματοποιείται αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 στις 6.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι κύριος ομιλητής

στη Συνέλευση θα είναι ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ Γιώργος Μιχαηλίδης, «ο οποίος θα αναφερθεί στις οικονομικές εξελίξεις και στις ενέργειες του ΕΒΕΑ για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης και την επανεκκίνηση της οικονομίας. Επίσης θα αναφερθεί στα έργα υποδομής που προωθούνται στην ελεύθερη Αμμόχωστο και στις πρωτοβουλίες του Επιμελητηρίου για την επιστροφή της πόλης στους νόμιμους κατοίκους της σε συνεργασία με τους Τ/Κ» οι οποίοι ασπάζονται τις ίδιες θέσεις και απόψεις και θα είναι παρόντες στη Γενική Συνέλευση.

Χαιρετισμό στη Συνέλευση θα απευθύνουν επίσης ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ Φειδίας Πηλείδης, ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός και ο Δήμαρχος Δερύνειας Αντρος Καραγιάννης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι ο Ε/κ διαπραγματευτής Ανδρέας Μαυρογιάννης, «θα ενημερώσει τους παρισταμένους για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και για την πρόταση της Κυβέρνησης για την Αμμόχωστο».

Keywords
Τυχαία Θέματα