ΠΟΛΕΜΟΣ Λιάγκα – Φαίης για το μωρό!!! Η “τακτική” με το ΕΞΩΔΙΚΟ – Ο Γιώργος θέλει από τώρα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους…!

14:53 5/2/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ο Γιώργος Λιάγκας θέλει εξαρχής να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Δεν επιθυμεί να δει το παιδί που θα έρθει στον κόσμο στα πρωτοσέλιδα των περιοδικών κι ούτε θέλει να μπει στη διαδικασία να αντιπαρατεθεί με τους παπαράτσι. Αυτή την τακτική ακολούθησε και με το πρώτο παιδί, έτσι θέλει να κάνει και τώρα. Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να μπλέξει την οικογενειακή του ζωή με το απλό gossip που γίνεται στον ίδιο και στη Φαίη.

Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο… Γι’ αυτόν το λόγο και στην εκπομπή του στάθηκε σ’ αυτό το

γεγονός. Όταν σχολίαζαν τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και της κόρης της έξω από κατάστημα της Νέας Ερυθραίας, ο Λιάγκας στάθηκε και στο γεγονός ότι παπαράτσι ακολουθούν και τον ίδιο, αλλά όπως τόνισε δείχνει κατανόηση. Ωστόσο ήταν αντίθετος σε ένα μόνο πράγμα: «Έχω στείλει εξώδικο να μην κυνηγάνε το παιδί μου. Με μία φίλη μου τσακώθηκα, βριστήκαμε». Με αυτή του τη δήλωση ο Γιώργος Λιάγκας ήθελε να στείλει το μήνυμα. «Μην πειράξετε το παιδί μου που θα έρθει στον κόσμο».

Αυτό ήθελε να πει μέσα από την εκπομπή και φυσικά το έκανε με τον τρόπο του. Πέρασε το μήνυμα που ήθελε. Ο Λιάγκας έχει σκοπό, για χάρη του παιδιών του, να φτάσει τον «πόλεμο» μέχρι τέλους. Δεν θέλει να δει φωτογραφίες των παιδιών του στα περιοδικά και τις εφημερίδες με κανέναν τρόπο. Προετοιμάζει το έδαφος από τώρα ώστε όταν έρθει η ώρα να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Θέλει ηρεμία στην οικογένειά του και δεν έχει σκοπό να αναμείξει τα αγγελούδια του στο παιχνίδι των media.

Keywords
Τυχαία Θέματα