Ποιοι είναι οι GreeKings της διασκέδασης που τα σαρώνουν όλα;Γνωρίστε τους!

13:24 23/8/2013 - Πηγή: OnlyCY

GreeKings… ένα όνομα που ακούγεται πολύ τελευταία στην Κύπρο. Και επειδή εμείς θέλουμε πάντα να ξέρουμε τα πάντα και να σας ενημερώνουμε πριν από όλους, φροντίσαμε να βρεθούμε κοντά τους και να συνομιλήσουμε με τους τρείς ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό. Την Πένυ Κεβεζέ η οποία είναι καλλιτεχνική μάνατζερ, τον Φίλιππο Μιχαηλούδη η αλλιώς Dj PhilMe και τον Γιάννη Λακκοτρύπη που διατηρεί σχολή εκμάθησης κρουστών μουσικών οργάνων και παίζει τουμπερλέκι.

Θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς είναι οι GreeKings;

Π.Κ: Μιχάλη σε ευχαριστούμε πρώτα από όλα για την φιλοξενία στο site σας. Οι GreeKings είναι μια ομάδα που αποτελείται από 3 βασικά άτομα: τον Dj PhilMe , τον Γιάννη και εμένα. Πριν πολύ καιρό βρέθηκα σε νυχτερινό μαγαζί της Λεμεσού και άκουσα τον Φίλιππο να παίζει μουσική και τον Γιάννη τουμπερλέκι. Κατευθείαν μου γεννήθηκε μια ιδέα αλλά δεν την εξωτερίκευσα. Μετά εντελώς τυχαία ξαναβρεθήκαμε με τον Φίλιππο και ανακαλύψαμε ότι η ίδια ιδέα ήταν στο μυαλό και των δύο. Να δημιουργήσουμε ένα Greek Party αλλά διαφορετικό από τα άλλα. Ο Φίλιππος όντας φίλος με τον Γιάννη του μετέφερε τις σκέψεις μας και συμφωνήσαμε να προχωρήσουμε.

Και το όνομα;

Φ.Μ: Μας πήρε πολύ καιρό να το βρούμε γιατί θέλαμε να είναι κάτι που να μας αντιπροσωπεύει πλήρως. Τελικά η Πένυ είχε την έμπνευση και με ένα λογοπαίγνιο γεννήθηκε το GreeKings. Που σημαίνει αν θες ‘’Βασιλιάδες του Ελληνικού’’ ( τραγουδιού εννοείται).

Τι το διαφορετικό όμως έχει το πάρτι σας που το κάνει ξεχωριστό και δημιούργησε τόσο ντόρο;

Γ.Λ : Νομίζω ότι την μεγαλύτερη διαφορά την κάνει το γεγονός ότι είμαστε τρεις πολύ καλοί φίλοι με έντονες προσωπικότητες και κοινά ενδιαφέροντα. Μιλάμε για όλα και αναλύουμε τα πάντα χωρίς να αφήνουμε κενά. Το πιο σημαντικό είναι ότι περνάμε πολύ καλά και το μεταδίδουμε στον κόσμο. Έπειτα το ότι η Πένυ είναι μάνατζερ και ξέρει πολύ καλά μπαίνοντας στα μαγαζιά τι χρειάζεται ο κόσμος να ακούσει ή να δει. Επίσης ο Φίλιππος είναι επαγγελματίας dj και έπαιξε σε πολλά μαγαζιά τα τελευταία χρόνια και εγώ που σαν τουμπερλεκάς βρέθηκα στο πλάι πληθώρας καλλιτεχνών στο λαϊκό πρόγραμμα.

Π.Κ : Μιχάλη μου αυτό που προσφέρουμε εμείς είναι πολύ διαφορετικό. Γεμίζουμε την βραδιά και με το πρόγραμμα του Φίλιππου μόνος του ως dj και σε συνδυασμό με το τουμπερλέκι του Γιάννη. Και σίγουρα και με άλλες εκπλήξεις κατά την διάρκεια της βραδιάς που καλό θα ήταν να μην αναφέρουμε αλλά να έρθει ο κόσμος να τις δει.

Πόσο καιρό είσαστε μαζί;

Φ.Μ : Από τον χειμώνα αλλά αν και πιέζαμε την μάνατζερ μας να μας κλείνει δουλειές η ίδια πάντα χαμογελούσε και μας έλεγε όχι τώρα, όταν πρέπει. Και τελικά ναι έπρεπε αυτό το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε δυναμικά και να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Το 2013 αν και δύσκολη χρονιά, εμάς μας στάθηκε τυχερό.

Αν δεν κάνω λάθος είδα σε φωτογραφίες και ένα μπουζούκι στην παρέα σας. Γιατί δεν το αναφέρατε;

Π.Κ: Πάντα το αναφέρουμε και θα το κάναμε. Το μπουζούκι είναι απλά guest και όχι σταθερό μας μέλος. Είναι ο Άριστος Σάββα, πολύ καλός μας φίλος, που όταν του είπαμε ότι θέλουμε να εμπλουτίσουμε για μια δυο φορές το πάρτι ήρθε με μεγάλη χαρά μαζί μας. Επίσης σε κάποια φάση ήρθε μαζί μας και ο τραγουδιστής Γιώργος Γεωργιάδης για Half Playback. Πέραν από αυτό συνεργαζόμαστε και με άλλους τραγουδιστές από Ελλάδα όταν το μαγαζί το επιθυμεί και φυσικά έχουμε και άλλα στο μυαλό μας να κάνουμε.

Να αναφέρουμε ότι πίσω από εμάς υπάρχουν ακόμα πολλά άτομα ώστε να έχει επιτυχία το πάρτι. Ένας από αυτούς είναι ο Ανδρέας Περδίου που είναι υπεύθυνος για τις φωτογραφίες και τα videos.

Είδα ένα διαφημιστικό όπου οι GreeKings θα έκαναν κοινή εμφάνιση με τους Knockout. Αυτό πως προέκυψε ;

Φ.Μ : Οι Knockout έχουν κάνει πολλά και επιτυχημένα remixes τα οποία παίζονται σε όλα τα ραδιόφωνα και τα clubs. Μας αρέσει πολύ η μουσική τους και επειδή έτυχε να είναι συνεργάτες και φίλοι της Πένυς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πάρτι διαφορετικό από τα άλλα.

Τα σχέδια σας σαν GreeKings;

Γ.Λ : Από την ημέρα που ξεκινήσαμε ως GreeKings, κάνουμε σχέδια και καταφέραμε όχι μόνο να τα υλοποιήσουμε αλλά και να ξεπεράσουμε και τις προσδοκίες μας. Κάποτε κοιταζόμαστε και γελάμε χωρίς λόγο γιατί ξεκινήσαμε με μια ιδέα και καταλήξαμε τώρα να μην έχουμε χρόνο για τίποτα άλλο.

Φ.Μ : Μας έχουν γίνει προτάσεις για να εμφανιστούμε σαν ομάδα στην Αθήνα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, στην Αγγλία, Γερμανία και πριν λίγες μέρες έπεσε πρόταση να πάμε και Αμερική.

Από όσο ξέρω δεν έχει δημιουργηθεί ξανά παρόμοια ομάδα και το σημαντικότερο δεν φιλοξενήθηκε σε club της Αθήνας. Θέλω να σας ρωτήσω το εξής. Αν τελικά σας πρότειναν να εμφανίζεστε σταθερά σε κάποιο club του εξωτερικού θα το κάνατε ;

Π.Κ : Φυσικά και ναι, νοουμένου ότι θα γυρίζαμε πίσω στην βάση μας. Το πάρτι αυτό ξεκίνησε από την Κύπρο και αγαπήθηκε μέσα σε αυτήν. Ανήκουμε στους Κύπριους και σε αυτούς που μας πίστεψαν στην αρχή μας. Πολλοί μας χλεύασαν στο ξεκίνημα μας και λίγοι αυτοί που μας στήριξαν πραγματικά. Όταν όμως καταφέρναμε και μπαίναμε σε μαγαζιά και τα γεμίζαμε πάντα ήθελαν και άλλο πάρτι. Αυτά δεν ξεχνιούνται.

Κλείνοντας GreeKings σας εύχομαι όλα τα όνειρά σας να γίνονται πάντα πραγματικότητα και σας ευχαριστώ για την συνέντευξη που μας παραχωρήσατε.

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Τυχαία Θέματα