Ποινική δίωξη κατά Πανίκου Δημητριάδη! (Upd)

09:40 20/1/2014 - Πηγή: OnlyCY

Είδηση 15:50

Δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει δημοσιεύματα σχετικά με το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Κώστας Κληρίδης. Οπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα, επειδή επανειλημμένα έχει κληθεί από τα ΜΜΕ να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει σημερινό δημοσίευμα ημερήσιας εφημερίδας, αναφορικά με τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας,

δηλώνει ότι προσπαθεί να διεκπεραιώσει τα καθήκοντα του σιωπηρά και με εχεμύθεια για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η τυχόν διαρροή ή διοχέτευση οποιασδήποτε πληροφόρησης, ψευδούς ή αληθούς, προς τα ΜΜΕ από οποιαδήποτε άλλα πρόσωπα ως προς ενέργειες ή προθέσεις του Γενικού Εισαγγελέα, δεν εναποθέτει καμιά ευθύνη ή υποχρέωση στον ίδιο να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα αναφερόμενα σε τέτοια δημοσιεύματα.

Είδηση 09:28

Σε ποινική δίωξη του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, Πανίκου Δημητριάδη, προχωρά ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, με την κατηγορία της πλαστογραφίας.

Η υπόθεση αφορά τα παράλληλα και ετεροχρονισμένα συμβόλαια που υπέγραψε ο Διοικητής της Κεντρικής με την Alvarez & Marsal.

Ο Γενικός Εισαγγελέας ενημέρωσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την πρόθεσή του να διώξει ποινικά εντός των προσεχών ημερών τον κ. Δημητριάδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα