Περισσότερο πράσινο στο Δήμο Αγ. Αθανασίου

12:56 14/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στη διαμόρφωση Χώρου Πρασίνου στην περιοχή Συκαμίνου και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Γεωργίου θα προχωρήσει ο Δήμος Αγίου Αθανασίου, μετά και τη σημερινή υπογραφή των συμβολαίων με την κατασκευαστική εταιρεία που το ανέλαβε, έναντι του ποσού των €30.000.

Το πιο πάνω έργο σχεδιάστηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Αθανασίου και η δαπάνη του έργου έγινε εξ’ ολοκλήρου από το Δήμο, ενώ η αποπεράτωση του αναμένεται να διαρκέσει γύρω στους δύο μήνες.

Μετά

την υπογραφή ο Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Κυριάκος Χατζηττοφής εξήρε τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλεται στον τομέα ενίσχυσης του πρασίνου, αφού ο Δήμος θεωρεί το θέμα αυτό σημαντική προτεραιότητα.

Επίσης, ο Δήμος Αγίου Αθανασίου ενημερώνει ότι άρχισαν οι κατασκευαστικές εργασίες ευθυγράμμισης και ανάπλασης του τμήματος της οδού Κατίνας Παξινού μέχρι την συμβολή της με την οδό Χαρίτων.

Αναφέρεται ακόμα ότι τέλος του τρέχοντος μήνα Μαρτίου ο Δήμος θα προχωρήσει σε προσφοροδότηση τεσσάρων πάρκων (οδό Άκη Παπαϊωάννου, οδό Βικ. Σπινόζα, οδό Πεύκη, οδό Μάνου Χατζιδάκι και γωνία Γεωργίου Αβέρωφ), το κόστος των οποίων ανέρχεται στις €160.000 και θα χρηματοδοτηθεί από τα ταμεία εξαγοράς πρασίνου από το Δήμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα