Περδίκης: «Οι Οικολόγοι έσωσαν από την ανεργία 400 οικογένειες»

16:39 10/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Ικανοποίηση εξέφρασε ο ΓΓ των Οικολόγων Γιώργος Περδίκης για την εξέλιξη που σημειώθηκε όσον αφορά την πρότασή του για την πρόσληψη 1,656 ωρομίσθιων εποχιακών υπαλλήλων.

Η πρόταση επρόκειτο να τεθεί στην σημερινή Ολομέλεια, όμως όπως πληροφόρησε τους Βουλευτές ο Πρόεδρος της Βουλής κατά την έναρξη της συνεδρίασης, είχε επικοινωνία με τον ΥΠΟΙΚ, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να προχωρήσει με τις προσλήψεις και ως εκ τούτου η πρόταση δεν τέθηκε για συζήτηση.

“Εκφράζουμε

την ικανοποίηση μας που σήμερα η Κυβέρνηση άλλαξε γνώμη από τη χτεσινή της απόφαση για πρόσληψη των ωρομίσθιων εποχιακών, με τη δέσμευση που έδωσε στην Ολομέλεια της Βουλής μέσω του Προέδρου της Βουλής τροποποιείται η χτεσινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για πρόσληψη των 1,656 ωρομισθίων εποχιακών -όπως προνοούσε και η σχετική πρόνοια του προϋπολογισμού-, έτσι τουλάχιστον σήμερα θεωρητικά η Βουλή με την πίεση που εξάσκησε με πρωτοβουλία των Οικολόγων, κατάφερε να σώσει από το τέρας της ανεργίας άλλες 400 περίπου οικογένειες”, δήλωσε ο κ. Περδίκης μετά την Ολομέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα