Πάρκο αναψυχής εκεί που βρέθηκε νεκρός ο Μπιν Λάντεν

10:03 5/2/2013 - Πηγή: OnlyCY

Πάρκο αναψυχής θα κατασκευάσουν οι πακιστανικές αρχές στην περιοχή όπου βρέθηκε νεκρός ο Οσάμα Μπιν Λάντεν, από πυρά των ειδικών αμερικανικών δυνάμεων, στις 2 Μαΐου του 2011.

Το πάρκο που η ανέγερση του αναμένεται να κοστίσει τρία δισεκατομμύρια Ρουπίες- περίπου 20 εκατομμύρια λίρες- θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, εστιατόρια, τεχνητά σιντριβάνια, ζωολογικό κήπο και ένα πολιτιστικό

κέντρο.

Σύμφωνα με τη Βρετανική Daily Mail το πάρκο θα ανεγερθεί στην πόλη Abbottabad που απέχει 115 χιλιόμετρα βόρεια του Ισλαμαμπάντ, και βρίσκεται πολύ κοντά στο κρησφύγετο του Μπιν Λάντεν.

Η πόλη αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα δημοφιλή προορισμό για τις εύπορες οικογένειες του Πακιστάν. Εκεί βρίσκεται επίσης η στρατιωτική ακαδημία του Πακιστάν.

Από την πλευρά του ο Syed Shah Aqil, υπουργός τουρισμού και αθλητισμού, δήλωσε στο Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων “Αυτό το έργο δεν έχει τίποτα να κάνει με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν” και πρόσθεσε “Εργαζόμαστε για την προώθηση του τουρισμού σε όλη την επαρχία”.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα η κατασκευή του θα ξεκινήσει στα τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί σε οκτώ χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα